Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Συνεχίζεται το κυβερνητικό ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής με την άδεια να κάνει σόου στην άσκηση Παρμενιώνα


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ι. Αΐβατίδης, Η. Κασιδιάρης και Χ. Παππάς έδωσαν το παρόν στην τελευταία φάση της Διακλαδικής Άσκησης Παρμενίων που διεξήχθη στο πεδίο βολής Ψηλός Σταλός του Έβρου.

Η λογική ότι οι φασίστες είναι Βουλή και μπορούν να πουλάνε πατριωτισμό σε ασκήσεις των ενόπλων δυνάμεων δεν μπορεί να περάσει. Νεοναζί στον ελληνικό στρατό δεν έχουν θέση, και βέβαια για πολλοστή φορά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπλένουν τους Χρυσαυγίτες επιτρέποντας τους να δίνουν το παρών σε εκδηλώσεις που αφορούν την χώρα. Και ξαναλέμε είναι νεοναζί!

Θυμίζουμε τις περιπτώσεις όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δέχθηκε, επέτρεψε το σόου χρυσαυγιτών ενώ μπορούσε να το αποτρέψει:

1) Η μελανότερη κηλιδα της Μεταπολίτευσης στο Καστελόριζο ,οπου Κασιδιάρης και βουλευτές ΑΝΕΛΛ και ΣΥΡΙΖΑ συνυπήρξαν αρμονικότατα σε μια χυδαία επίδειξη σωβινισμού προς την Τουρκία (μιλάμε ο Ερντογάν δεν μπορούσε να κοιμηθεί απο τον φόβο :)..)....Τα αλλα κόμματα της Βουλής αρνήθηκαν να παρευρεθούν.\

2) Aρμονικότατη συνύπαρξη Βούτση και Χρήστου Παππά σε επισημη τελετή στα Γιαννενα

3) Επίσημη πρόσκληση Καμμένου στον Κασιδιάρη στην τελετή ' διακομιδής οστών Κυπρίων εκτελεσθέντων το 1974'.

4) Αρμονικότατη συνυπαρξη Ευης Καρακώστα και του υπόδικου Λαγού στην γελοία εθνικιστική 'γιορτή' των Σαλαμινείων...Περασαν ολόκληρες 24 ώρες για να 'θιγει' και καλά η Καρακώστα .

5) Στην προχτεσινή άσκηση 'Παρμενιων' εκτος των γελοιοτήτων της 'Μπουμπουλινας' Αυλωνίτου μαζι με τον Καμμένο ήταν και βουλευτες της Χ.Α. που παρακολουθούσαν και αυτοί υπερηφάνως.

6) Ο Παρασκευόπουλος(δυστυχώς γι αυτόν )στο παρελθόν ξέπλυνε την Χ.Α. με δηλώσεις του


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...