Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Λαϊκή Ενότητα: Οι λυσσώδεις επιθέσεις στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών θα πέσουν στο κενό. Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν


Λύσσαξαν και πάλι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της διαπλοκής, τα ληστρικά τραπεζικά συμφέροντα και τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αξιοποιώντας για άλλη μια φορά ως άθλιο φερέφωνο τον φερόμενο ως Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να δυσφημίζει πρώτα απ' όλα και κυρίως τον δημοκρατικό και έντιμο συμβολαιογραφικό κόσμο της Αθήνας και του Πειραιά και να έρχεται σε αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία των τοπικών Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.

Οι άθλιοι συκοφάντες παρασιωπούν ένοχα και συνένοχα τις πολλές δεκάδες ακυρώσεις και αυτήν την Τετάρτη πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μικρών ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων στέγης επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, προφανώς γιατί θα ήθελαν να αρπαγούν από τα διάφορα κυκλώματα με τα ημέτερα κοράκια.

Οι άθλιοι συκοφάντες αναφέρονται σε ορισμένες ανακριβείς και στημένες περιπτώσεις πλειστηριασμών, των οποίων οι επισπεύδοντες και οι συμβολαιογράφοι, που θα έκαναν τον πλειστηριασμό, δεν εμφανίστηκαν καν στο Ειρηνοδικείο και απλώς ενέγραψαν υποθέσεις-αέρα στα πινάκια μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων και για να κάνουν εκ των υστέρων προπαγάνδα.

Οι συκοφάντες του κινήματος, καθώς και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι που κάνουν προτάσεις-παγίδες για να διευκολύνουν την ηλεκτρονική καταλήστευση, αποδεικνύονται για άλλη μια φορά προπαγανδιστές συμφερόντων με στόχο να περάσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και το τσουνάμι της αρπαγής των σπιτιών και των λαϊκών περιουσιών.

Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και οι ίδιοι γρήγορα θα κάτσουν στο σκαμνί και θα λογοδοτήσουν για τα άνομα και βάρβαρα έργα τους.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...