Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Η μεγάλη αντεπίθεση, μέσω Ηριάννας, των Χουντοβασιλικών του Κρατικού Μηχανισμού


Του Σπύρου Γουδέβενου           

Η αθώωση του Τάσου Θεοφίλου σήμανε την αντεπίθεση των Χουντοβασιλικών του συστήματος,  που αναθάρησαν από την εποχή των πραιτώρων του Πολύδωρα και του Καραμανλή και δεν μπόρεσαν να ανεχθούν μία στρατηγική ήττα (γιατί αυτό ήταν η αθώωση του Τάσου) . 

Η ήττα ήταν στρατηγική γιατί έπληξε  συνήθεις μεθόδους των κατασταλτικών αρχών ενοχοποίησης, με ψεύτικες κατηγορίες, πλαστά ενοχοποιητικά στοιχεία που φορτωνόντουσαν μετά τις συλλήψεις, ψευδομάρτυρες, κτλ.

Η αντεπίθεση των Χουντοβασιλικών είχε όνομα και λεγόταν "Υπόθεση Ηριάννας". Αποφάσισαν λοιπόν να βασανίσουν μία κοπέλα που έκανε το λάθος να συγχνοτίζεται με αναρχικούς ως παραδειγματισμό στην κοινωνία για το ποιες ΔΕΝ πρέπει να είναι οι παρέες μας και το αντίτιμο που θα πληρώσεις αν εσύ τελικά επιλέξεις τέτοιες παρέες, εφαρμόζοντας τις παραπάνω μεθόδους "κατασκευής" ενόχων  και με αποκορύφωμα να καταδικάζεσαι με παντελή έλλειψη πειστικών ενοχοποιητικών στοιχείων.

Σε αυτή τη μεθόδευση των Χουντοβασιλικών του Κρατικού μηχανισμού άξιοι αρωγοί η κυβέρνηση Τσίπρα που στηρίζεται άλλωστε στους "Καραμανλικούς" στο κρατικό μηχανισμό (δες Παπαγγελόπουλο στην Δικαιοσύνη) Ο Τσίπρας ανταλλάσσει την στήριξη εκ δεξιών με την σκλήρυνση της καταστολής ενάντια σε όποιο ιδεολογικό-πολιτικό ρεύμα ενοχλεί.

Και τέλος όποιοι Συριζαίοι ονειρεύονται κατάργηση τρομονόμων να μην ξεχνάνε ότι αυτές τις μέρες ο ηγέτης τους είναι στην χώρα-εμπνευστή του ελληνικού τρομονόμου και το τελευταίο που θα τολμούσε να κάνει θα είναι να τον καταργήσει.

#free_iriannaΣχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...