Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Video: Τα ΜΑΤ σώζουν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου από την οργή του κόσμουΑποδοκιμασίες δέχτηκε το «μπλοκ» του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στην μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο, με τις αστυνομικές Αρχές που βρίσκονταν στο σημείο να παρεμβαίνουν για να μην συνεχιστεί η ένταση.

Η οργή του κόσμου που είχε σταθεί παραπλεύρως της πορείας ήταν τόσο μεγάλη που πετάχθηκαν μέχρι και μπουκάλια νερού προς τους Συριζαίους.

Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν στην πορεία τα ΜΑΤ για να προστατεύσουν το κυβερνητικό μπλοκ...Μιλάμε για κατάντια!


Σχολιάζει ο Γιώργος Αλεξάτος:   

Πλήρως αποκομμένοι από το σύνολο του κόσμου που συμμετείχε στην πορεία και αφού αυτή είχε τελειώσει, εμφανίστηκαν και κάπου 350 οπαδοί του Τραμπ με πανό του ΣΥΡΙΖΑ. Την περιφρούρησή τους είχαν αναλάβει περίπου 200 ένστολοι χρυσαυγίτες των ΜΑΤ, που τους προστάτευαν από τον κόσμο που τους έβριζε και τους πέταγε καφέδες και μπουκάλια νερού.

Τα συνθήματα που φώναζε το χαφιεδότσουρμο δεν ακούγονταν καθαρά, λόγω των βρισιών από τα πεζοδρόμια, αλλά υποθέτω πως θα ήταν έπαινοι υπέρ της κοινής αντίληψης Τσίπρα και Τραμπ για τη δημοκρατία, υπέρ του εμπάργκο σε βάρος της Βενεζουέλας που ψήφισε ο Κοτζιάς, υπέρ των βομβαρδισμών στην Υεμένη από τη Σαουδική Αραβία την οποία εξοπλίζει και η κυβέρνηση Τσίπρα, υπέρ των τραπεζών και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, υπέρ των εξευτελισμών και των βασανιστηρίων στα οποία υποβάλλει τις φυλακισμένες γυναίκες ο Κοντονής, υπέρ της δολοφονίας προσφυγόπουλων στη Μόρια από τον Μουζάλα, υπέρ των φιλικών σχέσεων Βίτσα και νεοναζί, κατά των μπυθουλέων που πνίγηκαν για να εκθέσουν τη χρηματοδότρια του Μελισσανίδη, Ρένα Δούρου, κ.λπ. κ.λπ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...