Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Δρογώσης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε ο Σαμαράς δεν τα έφερε αυτά- Ήμουν μέλος τους και θα ντρέπομαι μια ζωή!


«Λάβρος» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος, του οποίου υπήρξε μέλος και ο ίδιος εμφανίστηκε με σχόλιό του στα social media ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης, με αφορμή τη διάταξη που προώθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για τις απεργίες, που απέσυρε χθες αργά το βράδυ.

Όπως αναφέρει ο Στ. Δρογώσης μεταξύ άλλων «αυτό δεν το έφερε ούτε ο Σαμαράς… Ουσιαστικά καταργούν τις απεργίες...Συγγνώμη που μιλώ πολιτικά...Ήμουν μέλος τους και θα ντρέπομαι μια ζωή...».

Αναλυτικά το σχόλιό του στα social media:

«Φίλοι μου δεν προλαβαίνω να κάνω εκπομπη...Την επόμενη Δευτέρα θα επανορθώσω...Χωρίς να θέλω να τραβήξω πάνω μου την προσοχή Θέλω να πω ότι αυτό που ψηφίζει αύριο ο συριζα δεν το έφερε ούτε ο Σαμαράς...Ουσιαστικά καταργούν τις απεργίες...Συγγνώμη που μιλώ πολιτικά...Ήμουν μέλος τους και θα ντρέπομαι μια ζωή...Δείτε όμως το παράξενο.Θελουν για μια απεργία να εκφραστεί το 50+1 τοις εκατό των ταμειακώς εντάξει μελών του σωματείου..Ενώ στη βουλή 151 βουλευτές βγάζουν με το 25% του πληθυσμού..Παρακαλώ μην το κοινοποιήσετε και με περιλάβουν πάλι οι συριζαίοι ή οι ακροκεντρώοι..».

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...