Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Εκεί που οι Συριζαίοι "προστάτευαν" κατοικίες μέχρι 300 χιλιάδες, κάνουν πλειστηριασμούς για χρέη 500 ευρώ


Μας είχαν πρήξει το προηγούμενο διάστημα κυβέρνηση και συριζοτρολ ότι το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών υπερέβαλλε, και ενώ προστατευόντουσαν πρώτες κατοικίες αξίας μέχρι 300 χιλιάδες ευρώ, το Κίνημα τάχα μου προστάτευε βίλες πλουσίων.

Σήμερα τσακίζεται κυριολεκτικά κάθε επιχείρημα των νεοφιλελεύθερων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσακαλώτος κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο διάταξη που από την 1η Μαΐου φέρνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη προς το Δημόσιο για χρέη άνω των 500 ευρώ.

Και άντε να πείσουν οι Συριζαίοι ότι μόνο πλούσιοι χρωστάνε στο Δημόσιο....

Έχουμε πει και παλιότερα ότι η συνεχής υποχωρητικότητα του Τσίπρα και των βολεμένων του καταρρίπτει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κάθε επιχείρημα, κάθε επί μέρους σημείο διαπραγματευτικής νίκης.

Θυμόμαστε τον Σεπτέμβριο του 2015 φέρνοντας το τρίτο μνημόνιο να πανηγυρίζουν ότι κέρδισαν το θέμα του χρέους, ότι διασφάλισαν τον έλεγχο των τραπεζών, ότι κατάφεραν να προστατέψουν την πρώτη κατοικία, ότι δεν θα πέρναγαν αντεργατικούς νόμους.

Ιανουάριος του 2018, το χρέος δεν λύθηκε ποτέ, οι τράπεζες εκχωρήθηκαν σε ξένους επενδυτές, πλειστηριάζουν ηλεκτρονικά πρώτες κατοικίες ακόμα και χρέη προς το δημόσιο, περνάνε απαγόρευση απεργιών για πρωτοβάθμια σωματεία.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...