Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Τον Γλέζο, άθλιοι Συριζαίοι, να μην τον ξαναπιάσετε στο στόμα σας. Τον λερώνετε!

Ο Μανώλης Γλέζος έπινε καφέ κάπου στην Λαμία, και τυχαία σταμάτησε εκεί ο Κούλης. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έβγαλε φωτογραφία με το σύμβολο της αριστεράς της χώρας, δηλώνοντας τον θαυμασμό του για αυτόν.Συριζαίοι μέσω socila media έτρεξαν να βαφτίσουν τον Μανώλη Γλέζο ως όργανο της Δεξιάς. Δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν ότι το 2015 και ο Μανώλης Γλέζος τους έφτυσε στα μούτρα και έφυγε από το μόρφωμα, διαφωνώντας με τα μνημόνια Τσίπρα, και τον σπιλώνουν.

Ακούστε άθλια συριζόπουλα......

Ο Μανώλης Γλέζος είναι και θα είναι και μετά τον θάνατο του σύμβολο της Αριστεράς, έχοντας κριθεί και για τις λάθος επιλογές του και με την ζυγαριά να γέρνει στην θετική μεριά, γιατί ο Γλέζος κατέβασε την σημαία των Ναζί από την Ακρόπολη, ο Γλέζος υπέστη βασανιστήρια και φυλακίσεις από το Δεξιό μετεμφυλιακό κράτος, ο Γλέζος στην Δύση της ζωής του φωνάζει, μάχεται για τα μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Ο Κούλης μπορεί να φωτογραφήθηκε μαζί του για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά παράλληλα με έναν πασιφανές συμβολισμό ο Μητσοτάκης μαζί με την Δεξιά σε αυτή την φωτογραφία υποτάχθηκε στην πραγματική ηγεμονία της Αριστεράς, αυτής της αριστεράς που κοσμούν Γλέζος, Θεοδωράκης και χιλιάδες άλλοι γέροντες αγωνιστές σήμερα.

Η Δεξιά υποκλίνεται στον Γλέζο, την ίδια ώρα που εσείς Συριζαίοι υποκλίνεστε στην Δεξιά ασκώντας τις πολιτικές της.

Τον Γλέζο, να μην τον ξαναπιάσετε στον στόμα σας!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...