Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Ρήγμα για το Σκοπιανό στην ΝΔ. Ο Βορίδης καλεί στο εθνικιστικό συλλαλητήριο, αντίθετα με την γραμμή της ΝΔ


Την άποψη ότι όσοι βουλευτές της ΝΔ επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ή να υπογράψουν κείμενο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης. Παράλληλα, τόνισε ότι τα συλλαλητήρια αυτά βοηθούν τη χώρα, καθώς «είναι σπουδαίο και συγκινητικό να παρακινούν οι πολίτες τους αντιπροσώπους τους να τηρήσουν μια περήφανη και σθεναρή στάση».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης σημείωσε ότι «χωρίς κυβερνητική θέση, με συντεταγμένους πίσω από αυτήν όλους τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η ΝΔ δεν μπαίνει καν σε συζήτηση» για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. 

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ΝΔ και στο συγκεκριμένο ζήτημα θα εμφανιστεί ενωμένη, συντεταγμένη και θα υπερασπιστεί τα δίκαια του έθνους, «τίποτα λιγότερο από αυτό».

Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι σαφώς όσοι βουλευτές της ΝΔ επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ή να υπογράψουν κείμενο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας θεωρώντας, ταυτόχρονα, ότι τα συλλαλητήρια αυτά βοηθούν τη χώρα. «Είναι σπουδαίο και συγκινητικό να παρακινούν οι πολίτες τους αντιπροσώπους τους να τηρήσουν μια περήφανη και σθεναρή στάση - δίνει κουράγιο σε όλους μας» ανέφερε.

Εδώ να θυμίσουμε ότι η επίσημη γραμμή της ΝΔ είναι υπέρ μίας σύνθετης ονομασίας με τον όρο 'Μακεδονία" για την FYROM.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...