Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Προεδρικές Εκλογές: Σαφές προβάδισμα Αναστασιάδη έναντι Μαλά σε όλα τα Exit PollsΟι κάλπες για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018 έκλεισαν στις 18:00 και πλέον δόθηκαν στη δημοσιότητα τα exit poll των τηλεοπτικών σταθμών της Κύπρου αναφορικά με το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση στο 80% του exit poll του ΡΙΚ ο Νίκος συγκεντρώνει ποσοστό 54,5%-59,5%, ενώ ο Σταύρος Μαλάς λαμβάνει από 40,5%-45,5%.

Παρακάτω συγκεντρωτικά τα exit polls όλων των τηλεοπτικών σταθμών:

Στα γενικότερα στοιχεία κατήλθαν στην κάλπη το 73,6% των ψηφοφόρων, με την αποχή να έχει μειωθεί στο 26,4%, ωστόσο και πάλι να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.
Ο κ. Μαλάς αν και έλαβε ένα 13% των ψηφοφόρων του Ενδιάμεσου και του Νικόλα Παπαδόπουλου, εντούτοις ο δεύτερος άντλησε από τον "Ενδιάμεσο" το διόλου ευκαταφρόνητο 11%, ενώ και από τον Χρίστο Χρίστου ο κ. Αναστασιάδης έλαβε το 7% των ψηφοφόρων του έναντι του 1% που φαίνεται να όδευσε προς Σταύρο Μαλά.
Η καταμέτρηση των ψήφων ξεκίνησε και άρχισε η ροή αποτελεσμάτων, ενώ τα τελικά αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 20:30.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...