Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ 2013 ΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ 2018!


Του Βασίλη Πολυχρόνη              

Τσίπρας το 2013 στη ΔΕΘ για τις φρεγάτες:"Είναι οξύμωρο και αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν σε μια περίοδο κρίσης, σε μια περίοδο που ζητάμε βοήθεια από τους εταίρους αυτοί να απαιτούν, να τους δίνουμε χρήματα για να νοικιάζουμε οπλικά συστήματα. Οι γνώστες μάλιστα, οι βαθύτεροι γνώστες των τεχνικών ζητημάτων με ενημερώνουν ότι αυτά τα πλοία, είναι πλοία ακατάλληλα για τη χώρα μας, διότι είναι πλοία ανθυποβρυχιακού αγώνα και μάλιστα σε ανοικτές θάλασσες, όχι σε κλειστές θάλασσες όπως το Αιγαίο.
Και προβλέπεται μάλιστα να τα νοικιάσουμε 200.000.000 το χρόνο για μια 5ετία, δηλαδή 1 δις στην 5ετία. Με δυο λόγια από τη μια τσέπη βγαίνει η βοήθεια από την άλλη μπαίνει".

Μάλιστα.

Το 2018 ο ίδιος Τσίπρας και η κυβέρνηση του (της..."αριστεράς" ντε) συμφωνεί και η Ελλάδα ενοικιάζει τις ίδιες φρεγάτες που το 2013 ήταν ασύμφορες οικονομικά και ακατάλληλες επιχειρησιακά και τις πληρώνει με λεφτά που...από τη μια τσέπη βγαίνουν και στην άλλη μπαίνουν!

Αλλά,ξέχασα,το 2013 ο Τσίπρας και το...καραβάνι του ήταν "αριστεροί", τώρα...θέλετε να έρθει ο Κούλης και να πάρει αυτός τις φρεγάτες που παίρνει ο Αλέξης και...ηγέτης 100ετίας?
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...