Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Χιλιάδες πολίτες στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης ενάντια στα νέα διόδια


Παν. Λαφαζάνης: Ένα μεγάλο και δυνατό ΟΧΙ στα πλευρικά διόδια σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, αλλά και σε όλα τα διόδια που έχουν κατακλύσει τους δρόμους σε όλη την Ελλάδα. Σε λίγο θα πληρώνουμε διόδια για να βγούμε και από το σπίτι μας.

Πολύ μεγάλη συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 22/04/2018, στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Την συγκέντρωση διοργάνωσαν τα Δημοτικά Συμβούλια Διονύσου και Κηφισιάς και συμμετείχαν σε αυτήν και πολλά τοπικά κινήματα, επιτροπές αγώνα και αυτοδιοικητικές αγωνιστικές κινήσεις, με αίτημα να αποτραπεί οριστικά η τοποθέτηση κάθε μορφής διοδίων (πλευρικών, ηλεκτρονικών κλπ.) στον Άγιο Στέφανο και την Βαρυμπόμπη.

Στη συγκέντρωση κάλεσε και συμμετείχε με μαζικό μπλοκ διαδηλωτών η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς, με κεντρικό σύνθημα «Όχι στα διόδια – Δημόσιοι ελεύθεροι δρόμοι χωρίς νταβατζήδες και διόδια – Ενάντια στα μέτρα ΔΝΤ – ΕΕ – κυβέρνησης».

Οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι πολίτες διατράνωσαν την θέλησή τους να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στους νέους σταθμούς διοδίων, που προγραμματίζονται για τον Άγιο Στέφανο και την Βαρυμπόμπη, σε συντονισμό και με τους άλλους Δήμους και τα κοινωνικά κινήματα της Αττικής.

Η ΛΑ.Ε συμμετείχε στην συγκέντρωση με πλήθος μελών και φίλων της και με κλιμάκιο στελεχών της, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ Παν. Λαφαζάνη, που συνοδευόταν από τους Δ. Στρατούλη και Γ. Τόλιο, μέλη της Π.Γ και τους Β. Πριμικήρη, Διον. Φλαμιάτο και Θ. Παπαδόπουλο, μέλη του Π.Σ.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με μαζική και αγωνιστική πορεία, που πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς. Η πορεία κατευθύνθηκε αρχικά προς το κράσπεδο της γέφυρας Βαρυμπόμπης και εν συνεχεία προς τα γραφεία της παραχωρησιούχου εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ», με κεντρικό σύνθημα «Εεε, οοο, πάρτε τα διόδια και φύγετε από ‘δώ».

Και το "Δεν Πληρώνω" , έδωσε το παρών


 Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συμμετέχει στη μαζικη διαδήλωση ενάντια στα νέα διόδια που θα τοποθετήσουν οι μεγαλοεργολάβοι με τις ευλογίες της κυβέρνησης Συριζα, σε Αγιο Στεφανο, Κηφισιά και Μεταμόρφωση.

Ο Αγώνας συνεχίζεται!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...