Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Για τους τεμπέληδες Έλληνες που δε θέλουν να δουλέψουν, μίλησε ο Νότης σε όσους πήγαν σε συναυλία του στα Τίρανα


Ένα άλλο αφήγημα, αυτό των τεμπέληδων Ελλήνων, φαίνεται πως είναι πιο εμπορικό, όταν το “έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές”, μπορεί να σου κοστίσει εισιτήρια σε συναυλία.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ολοκλήρωσε τελικά χωρίς απρόοπτα τη συναυλία που είχε σχεδιάσει στα Τίρανα, παρόλη την κατακραυγή που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες στη γειτονική χώρα, με καλλιτέχνες να καλούν σε μποϋκοτάρισμα της συναυλίας, για τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή.
Έτσι, σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου το εισιτήριο για να μπεις κυμαίνονταν από 120 ως 200 ευρώ, δεκάδες Αλβανοί συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν το Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος πριν αρχίσει το πρόγραμμα τους εξήγησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους Αλβανούς, οι οποίοι είναι αρχαίοι Ιλλυριείς και πως όλοι του οι υπηρέτες είναι Αλβανοί. Εισαγωγή, που έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.
Στην ίδια εισαγωγή, εξήγησε πως οι Έλληνες “είναι τεμπέληδες” και δε θέλουν να δουλέψουν, απορρίπτοντας δουλειές όπως αυτή του σερβιτόρου:
Δίνεις δουλειά και σου λένε “Εγώ θα γίνω σερβιτόρος;”. Γιατί κακό είναι να είσαι σερβιτόρος;
Ανυπομονούμε να δούμε το Νότη σε κάποιο ανάλογο event σε μία από τις παραλίες της Μυκόνου, όπου θα εξηγεί στους εύπορους πελάτες των καταστημάτων για το πόσο τεμπέληδες είναι οι Έλληνες, όπως ας πούμε οι σερβιτόροι που  θα τους εξυπηρετούν εκείνη τη στιγμή, και οι οποίοι κοιμούνται σε κοντέινερ, προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...