Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Αναστάλθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας του τυφλού κατά 100% ανάπηρου και νοσηλευόμενου, τριτεγγυητή δανείου


Μεγάλη νίκη της ΛΑ.Ε και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Αναστάλθηκαν και άλλοι δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας στο ίδιο συμβολαιογραφείο.

Η επίορκη ομάδα Ρούσκα με προκλητική ανακοίνωσή της προσπαθεί με γελοίες και ανυπόστατες υπεκφυγές να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και η ΛΑ.Ε είχαν σήμερα μια σημαντική πολιτική και κινηματική νίκη.

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Τόσκα-Κοντονή, η επίορκη ηγεσία Ρούσκα του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς και νήσων κάτω από την πίεση και τη δημόσια κατακραυγή, που τους προκάλεσε η μαζική αγωνιστική συγκέντρωση που διοργάνωσαν η ΛΑΕ και η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, Τετάρτη 6/6, στο συμβολαιογραφείο επί της οδού Ναυάρχου Νικοδήμου 9, όπου θα εκπλειστηριαζόταν μεταξύ άλλων η πρώτη κατοικία τυφλού ΑμεΑ, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και να αναστείλουν αυτό τον πλειστηριασμό αλλά και άλλους δύο.

Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο είχε προγραμματιστεί με επισπεύδουσα την ALPHABANK να βγει στο σφυρί πρώτη κατοικία, 120 τμ, στα Βριλήσσια, για χρέος 80.000 ευρώ, η οποία ανήκει σε τριτεγγυητή, που είναι τυφλός, πιστοποιημένος από ΚΕΠΑ με 100% αναπηρία, νοσηλευόμενος αυτή τη στιγμή για εγκεφαλικό, με σύζυγο και δύο άνεργα παιδιά.

Επίσης στο ίδιο συμβολαιογραφείο είχαν προγραμματιστεί και δύο άλλοι πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας. Ο ένας αφορούσε πρώτη κατοικία, 65 τμ στις Αχαρνές, για χρέος 50.000 ευρώ κι ο άλλος διώροφη κατοικία στις Αχαρνές (56 τμ ο κάθε όροφος) για χρέος 80.000 ευρώ για τιμή προσφοράς 124.000 ευρώ.

Η πρωτοβουλία της ΛΑ.Ε και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών να δημοσιοποιήσουν το θέμα και να καλέσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο με στόχο να μην πραγματοποιηθούν αυτοί οι τρεις απάνθρωποι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί –ιδιαίτερα ο πρώτος- οδήγησε στην αναστολή τους.

Στη σημερινή μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο συμμετείχε πολυπληθές μπλοκ της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Γραμματέα του ΠΣ  της Π. Λαφαζάνη, η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών και το «Κίνημα δεν Πληρώνω».

Εν το μεταξύ η επίορκη ομάδα Ρούσκα με ανακοίνωσή της επιτίθεται στη ΛΑ.Ε, γιατί τάχα δημοσιοποίησε τα προσωπικά στοιχεία του τυφλού ΑμΕΑ, ενώ γνωρίζει καλά ότι η ΛΑ.Ε δημοσιοποίησε και κατήγγειλε το ίδιο το κατάπτυστο, κοινωνικά ανάλγητο και απάνθρωπο γεγονός του εκπλειστηριασμού της Α’ κατοικίας του. Οι υποκριτές και φαύλοι, προσπαθούν με γελοίες και ανυπόστατες υπεκφυγές και φθηνές δικαιολογίες να αποκρύψουν, ότι χωρίς αυτή τη δημοσιοποίηση του ίδιου του γεγονότος και τη σημερινή κινητοποίηση της ΛΑ.Ε και του κινήματος, ο απάνθρωπος αυτός πλειστηριασμός θα είχε πραγματοποιηθεί.

Η νίκη της ΛΑ.Ε και του κινήματος είναι πολύ μεγάλη, εάν πάρουμε υπόψη μας ότι είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση καταστολής και τρομοκράτησής τους από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με χημικά, διώξεις κλπ με αποκορύφωμα τη χαφιεδίστικη δικογραφία που έχει στηθεί από την κρατική ασφάλεια σε βάρος του Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑ.Ε Π. Λαφαζάνη και που έχει ήδη σταλεί στην εισαγγελία.

Η νίκη αυτή δίνει κουράγιο στους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, ανεβάζει το αγωνιστικό φρόνημα του λαού και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αύξηση της κοινωνικής εμβέλειάς του, ενδυνάμωσή, διεύρυνση και άπλωμά του σε όλους τους δήμους και γειτονιές της χώρας μας.

Το γεγονός ότι σήμερα, 6/6, από τους 609 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που είχαν προγραμματιστεί σε όλη τη χώρα, πάρα πολλοί αφορούσαν πρώτες κατοικίες και ακίνητα μικρής αξίας διαψεύδει για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι δεν εκπλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες καθώς και ακίνητα αξίας κάτω από 300.000 ευρώ.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...