Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Αγρότης πυροβόλησε 16χρονο μετανάστη στη Μόρια! Ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά της εποχής του προσφυγικού για τη Λέσβο
– Έχει σκοτώσει και την γυναίκα του! Έχει εκτίσει πολυετή κάθειρξη - Έχει χρησιμοποιήσει επανειλημμένα το όπλο του.
Ο 16χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και σύμφωνα με ιατρικές πηγές έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το 16χρονο πυροβόλησε μπροστά στα μάτια των γονιών του και του ανήλικου αδελφού τουτην Τρίτη στις 6 το απόγευμα, αγρότης κάτοικος του χωριού Μόρια μέσα σε κτήμα βόρεια του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Η οικογένεια είχε φύγει από τον καταυλισμό κατά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια ανάμεσα σε αραβόφωνους και Αφγανούς αιτούντες άσυλο προκειμένου να προστατευθεί. 
Περίμεναν δηλαδή να ηρεμήσουν τα πράγματα για να επιστρέψουν στον καταυλισμό.
Ο 78χρονος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στην Αστυνομία ενώ από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε πως θα τον κλέψουν.

Ας σημειωθεί ότι ο 16χρονος με την οικογένεια του έφθασε στη Λέσβο από τις απέναντι ακτές μόλις προχθές Κυριακή 8 Ιουλίου..

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες

Παλιός "γνώριμος" στην αστυνομία φαίνεται πως είναι ο άνδρας που πυροβόλησε 16χρονο Σύρο πρόσφυγα στην Μυτιλήνη. Πρόκειται για έναν 78χρονο που συνελήφθη και οποίος έχει εκτίσει πολυετή κάθειρξη αφού είχε σκοτώσει την γυναίκα του.

Ο 78χρονος διαμένει στην Μυτιλήνη σε σπίτι μέσα σε κτήμα, πολύ κοντά στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Οι πληροφορίες τον φέρνουν να έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν το όπλο του για να απομακρύνει από την ιδιοκτησία του πρόσφυγες και μετανάστες.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...