Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

“Είμαι κομμουνίστρια, ηλίθιε!” – Καλεσμένη ακτιβίστρια βάζει στη θέση του Βρετανό δημοσιογράφο

Πληρωμένη απάντηση έλαβε ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής πρωινής εκπομπής Piers Morgan από τη συνάδελφό του και καλεσμένη Ash Sarkar, επικεφαλής της συμμαχίας “Σταματήστε τον Τραμπ” που διαμαρτύρεται για την επερχόμενη επίσκεψη του Τραμπ στη Βρετανία.

Ο Morgan την κατηγόρησε για μεροληψία κατά του Τραμπ κι ότι αδιαφορούσε για τις απελάσεις που σε μεγάλη κλίμακα έκανε και η κυβέρνηση Ομπάμα. Η ίδια διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως δεν ενέκρινε αυτή την πολιτική ούτε τότε και δεν είναι θαυμάστρια του πρώην Αμερικανού προέδρου. Ο Morgan συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, προτρέποντας την ειρωνικά “να τσεκάρει μερικά βασικά πραγματάκια για τον ήρωα της τον Ομπάμα”. Τότε η Sarkar ξέσπασε φωνάζοντας: “Δεν είναι ήρωας μου! Είμαι κομμουνίστρια, ηλίθιε!”, επαναλαμβάνοντας μετά από λίγο “Είμαι κυριολεκτικά κομμουνίστρια” .

Δεν μπορούμε ούτε θέλουμε να εγγυηθούμε για την – αδιάφορη εν προκειμένω – “κομμουνιστοσύνη” της δημοσιογράφου, εγγυόμαστε όμως ότι η σκηνή που ακολουθεί είναι αν μη τι άλλο απολαυστική:Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...