Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Kαταγγελία: «ROCKWAVE και ΑΜεΑ – Καμία πρόβλεψη; Γιατί;»
Δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστριας του «Ημεροδρόμου» για το γεγονός πως, τελικά, σύμφωνα με όσα περιγράφει, δεν θα προβλεφθούν ειδικές θέσεις με άτομα για κινητική αναπηρία και τον συνοδό τους στο Rockwave Festival. Να σημειωθεί ότι, όπως υπογραμμίζει η κυρία Δημοπούλου στην καταγγελία της, την οποία απέστειλε και στην επίσημη σελίδα του Rockwave Festival στο facebook (δείτε παρακάτω ολόκληρη την καταγγελία) αρχικά υπήρχε πρόβλεψη για ειδικές θέσεις:

«Το Rockwave Festival είναι ανοιχτό για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να ενημερώσετε το προσωπικό του Φεστιβάλ για την προσέλευση σας επικοινωνώντας στο info@didimusic.gr. Φτάνοντας στην είσοδο ζητήσετε από τους εργαζόμενους που φέρουν το φεστιβαλικό διακριτικό να σας υποδείξουν την διαδρομή και να σας συνοδεύσουν στην ειδικά διαμορφωμένη περιοχή. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για ειδικές χημικές τουαλέτες.(http://www.rockwavefestival.gr/el/faq/-πατήστε στην κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ και στη συνέχεια στο ερώτημα Είμαι ΑΜΕΑ, υπάρχει πρόβλεψη για την εξυπηρέτησή μου;».

Η καταγγελία της κυρίας Δημοπούλου (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156328876272976&set=p.10156328876272976&type=3&theater): 

ROCKWAVE & ΑΜεΑ – ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ? ΓΙΑΤΙ?
Καλησπέρα σας. 
Έχω ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις 2 metal μέρες (19, 20 Ιουλίου) αλλά ακόμη δεν γνωρίζω αν υπάρχει πρόβλεψη ειδικών θέσεων για τα άτομα με κινητική αναπηρία και τον συνοδό τους. Πριν από 1 μήνα περίπου που τηλεφώνησα στην εταιρεία σας σχετικά με αυτό το θέμα είπατε, ότι μάλλον σε εμάς τα ΑΜεΑ θα δοθούν θέσεις στην παλαιά VIP AREA, όπου θα υπάρχουν και κάποιοι πάγκοι καθήμενων. Αυτή η πληροφορία μου έδωσε μεγαλη χαρά γιατί έχω κινητική αναπηρία 67%. Σας απέστειλα και επιστολή στην οποία δεν απαντήσατε. Σήμερα σας ξανατηλεφώνησα για να μάθω πού και ποιες θα είναι οι θέσεις ΑΜεΑ και δυστυχώς που απαντήσατε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ, όπως και το sites σας αναφέρει, και εκπρόσωπος σας μου είχε πει στο τηλέφωνο. Γιατί έγινε αυτό; Το κέρδος πάνω από όλα κερδος και όχι τον άνθρωπος; Κι έτσι μπαίνουν στο περιθώριο τα ΑμεΑ όλοι οι άνθρωποι με αναπηρία. Κρίμα. Θα έρθω, αλλά με μεγάλη δυσκολία με δικό μου καρεκλάκι και χωρίς ορατότητα. Σκέφτομαι όμως άλλους (τυφλούς, άτομα στο καρότσι) που δεν θα το τολμήσουν καν, από τις δυσκολίες που θα συναντήσουν εκεί.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το χώρο σας.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...