Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ - ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!Όποιος παρακολούθησε το πρωινό...πανηγυράκι στον ΑΝΤ1 θα κατάλαβε πια πόσο επικίνδυνο είναι το σύστημα που μας κυβερνά τα τελευταία 40 τόσα χρόνια. 

Είναι το σύστημα που αντιπροσωπεύουν...ο Γιακουμάτος κι η Αυλωνίτου και που μαλώνουν αν είναι σωστό το να αντιμετωπίζεις την πυρκαγιά...φορώντας βρεγμένα ρούχα ή ...γνωρίζοντας κολύμπι!

Όχι,ο σχεδιασμός και η εφαρμογή ενός συστήματος πρόληψης καταστροφών,η αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας,η στελέχωση της Πυροσβεστικής τόσο σε μέσα όσο και σε έμψυχο υλικό και η αλλαγή φιλοσοφίας λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ., ώστε αυτή να καταστεί πράγματι αρωγός του πολίτη κι όχι να καθίσταται εργαλείο καταστολής για το εκάστοτε σύστημα εξουσίας, τίποτα από αυτά δεν απασχόλησε ούτε τον Γιακουμάτο ούτε και την Αυλωνίτου. Τους απασχόλησε...η ικανότητα κολύμβησης και...αυτομπουγελώματος!

Αν θέλετε να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση ξαναψηφίστε τους,αλλά...ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από της απομακρύνσεως εκ του ταμείου!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...