Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Προκαλεί γέλιο η προσπάθεια της Εφημερίδας των Συντακτών να σώσει τον Τσίπρα


Στην φωτογραφία ο τίτλος άρθρου του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην "Εφημερίδα των Συντακτών", με τον εμβληματικό τίτλο ότι στο τέλος θα τους κάνουν όλους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. 

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Η λογική του συντάκτη είναι ότι τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, που πρόσκεινται στην ΝΔ την πέφτουν με τόση μανία στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή την εκατόμβη των θυμάτων στην Ανατολική Αττική που θα κάνουν κάποιο κόσμο που δεν είχε σκοπό, να ψηφίσει όταν φτάσει η ώρα της κάλπης, ΣΥΡΙΖΑ

Η λογική είναι τουλάχιστον αστεία.

Η οργή του κόσμου από την αμέλεια κυβέρνησης-Περιφέρειας Αττικής την ώρα που καιγόντουσαν οι άνθρωποι φάνηκε παρά τις εκκλήσεις τότε της ΝΔ (ως συνένοχη στο έγκλημα) να μην γίνει κριτική την ώρα της τραγωδίας.

Μετά οι επικοινωνιακοί χειρισμοί της κυβέρνησης πέταξαν στα κάγκελα ακόμα και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, και κάπου εκεί ήρθε η ΝΔ με τα ΜΜΕ να κάνει και αυτή κριτική. 

Δηλαδή, κύριε Κανελλόπουλε απλά η ΝΔ καβάλησε το κύμα οργής που είχε δημιουργηθεί, δεν το προκάλεσε!

Και βέβαια στο τέλος όσοι δεν είχαν σκοπό να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα παπατζιλίκια Τσίπρα με τις πυρκαγιές δεν θα ψηφίσουν αισθανόμενοι όντας δικαιωμένοι.

Το θέμα είναι με αυτούς τους λίγους γραφικούς που διαφωνούν, τάχα μου, με τις βασικές πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2015 και στο τέλος θα τον ψηφίσουν όντως!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...