Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΣΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ: Άνοιξε η εφαρμογή για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ


Σχόλιο Α.Α.: Οι απατεώνες κυβέρνησης και ΔΕΗ, αφού έχουν τα στοιχεία από τις φορολογικές δηλώσεις (τα έχει η εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ) του 2017, ξαναβάζουν τους δικαιούχους να κάνουν αίτηση μετά από λίγους μήνες, με στόχο κάποιοι να μην το καταλάβουν και να γλιτώσει η ΔΕΗ κάποιους χιλιάδες που κανονικά και φέτος θα έπρεπε να είναι στο ΚΟΤ

Από Press Project:  

Άνοιξε σήμερα η εφαρμογή της για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος, η οποία έχει ενημερωθεί με τα τελευταία στοιχεία από την ΑΑΔΕ και οι πολίτες καλούνται να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.) με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2017.

Υπενθυμίζεται ότι την υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο Κ.Ο.Τ. κατά το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017.

Όσοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το Κ.Ο.Τ. μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα έχει παρέλθει ένας μήνας (όπως προβλέπει ο νόμος) από την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όλη τη χώρα (μετά και την παράταση μέχρι την 30η Οκτωβρίου για τις πυρόπληκτες περιοχές).


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...