Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Τσίπρας και Κοτζιάς πουλάνε αντιρωσιλίκι Made in USA....Ανακάλεσαν τον Έλληνα πρέσβη στην ΜόσχαΣτην Αθήνα θα επιστρέψει, τις επόμενες ημέρες, ο κ. Ανδρέας Φρυγανάς και ένας άλλος πρεσβευτής αναμένεται να σταλεί στη Μόσχα, σύμφωνα με πληροφορίες. Η απόφαση ελήφθη προσωπικά από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Sputnik.

Η Ελλάδα έχει ανακαλέσει τον Έλληνα πρεσβευτή στη Ρωσία, Ανδρέα Φρυγανά, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Sputnik. 

«Ελήφθη τέτοια απόφαση. Η απόφαση ελήφθη προσωπικά από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά», σημείωσε συγκεκριμένα η πηγή. 

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή, τις επόμενες ημέρες, ο κ. Φρυγανάς θα επιστρέψει στην Αθήνα και ένας άλλος πρεσβευτής θα σταλεί στη Μόσχα, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό ακόμη πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. 

Αυτή η κίνηση από μέρους της Ελλάδας λαμβάνει χώρα εν μέσω της έντασης στις σχέσεις μεταξύ της Αθήνας και της Μόσχας. Τη Δευτέρα, ο Έλληνας πρεσβευτής εκλήθη στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να λάβει υπόμνημα για τα αντίμετρα της Ρωσίας. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στη διάρκεια του καλοκαιριού, η Αθήνα προχώρησε στην απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών, ενώ απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα ακόμη δύο αξιωματούχων της Μόσχας, κατηγορώντας τους ότι παρενέβησαν σε θέματα ασφαλείας και ότι προσπάθησαν να δωροδοκήσουν Έλληνες αξιωματούχους. 


Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε πηγή του ΥΠΕΞ στον ΣΚΑΪ «δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, δεν υφίσταται θέμα απομάκρυνσης» του Έλληνα πρέσβη στη Μόσχα.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...