Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Έλληνες φασίστες προσπάθησαν να μπούνε στην Αλβανία για την κηδεία του ομογενή και απομακρύνθηκαν


Έλεγχοι πραγματοποιούνται και από την ελληνική πλευρά στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Κακαβιά, στους Έλληνες που διασχίζουν τα σύνορα με Ι.Χ. και λεωφορεία για να μεταβούν στους Βουλιαράτες και στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Βεβαίως, οι έλεγχοι που γίνονται από την πλευρά των ελληνικών συνόρων είναι σε γενικές γραμμές οι συνηθισμένοι, δηλαδή για τον αν μεταφέρει κανείς κάτι παράνομο και απλά γίνονται συστάσεις προς τους Έλληνες υπηκόους να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην μεταφέρουν σημαίες, σύμβολα ή πανό που μπορεί να μην είναι παράνομο, αλλά στην Αλβανία αυτά θα κατασχεθούν και θα υποστούν ταλαιπωρία.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από την Αλβανική Αστυνομία ότι από την δική της πλευρά των συνόρων προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων Ελλήνων γιατί έφεραν στις μπλούζες τους σύμβολα που κρίθηκαν ότι υποκινούν το μίσος και σκουφιά Full Face και έτσι δεν τους επετράπη η είσοδος από την Αλβανική Αστυνομία και θα επιστραφούν πίσω στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Εξωτερικών, στο σημείο βρίσκεται ο έλληνας γενικός πρόξενος, προκειμένου να παράσχει όσες πληροφορίες χρειάζονται οι ταξιδιώτες.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ξεκάθαρα ότι μιλάμε για Έλληνες φασίστες.....
Ελληνικά ΜΜΕ, όπως ο Ant1 έτρεξαν να προβάλουν το γεγονός σαν απέλαση Ελλήνων...σκέτο!

Καμία αναφορά στο φασιστικό τους ποιόν, σε μία ακόμα προσπάθεια της ελληνικής κυρίαρχης τάσης να ξεπλύνει τους ακροδεξιούς!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...