Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

“Πίτσα Μαφιόζο” στη Θεσσαλονίκη – Εργοδότης όνομα και πράγμα...Ξυλοκόπησε εργαζόμενο του!


Αρρώστησες και δεν έρχεσαι στη δουλειά; Με ποιο δικαίωμα; Το αφεντικό το ρώτησες; Μπορεί να σε επισκεφτεί και να σου δώσει έναν ακόμα καλύτερο λόγο για να μην μπορείς να εργαστείς για αρκετό καιρό.
Ο άνθρωπος στην φώτο με το στραπατσαρισμενο πρόσωπο ονομάζεται Τάσος Τοπαλιδης. Εργαζόταν στο κατάστημα πίτσα μαφιοζο ( αληθινό όνομα ) Βενιζέλου 80 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη ως διανομέας!
249 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι επώνυμη, ο δικός μας σύνδεσμος παραπέμπει σε άλλο ΜΚΔ (και άλλο προφίλ προφανώς) γιατί ο άνθρωπος έχει το δικό του κλειδωμένο -και καλά κάνει.
Το ταξικό επιμύθιο είναι απλό -και όχι ιδιαίτερα ηθικό. Αν είσαι εργάτης κι αρρωστήσεις, έχεις δύο επιλογές. Ή να τσακιστείς να πας στη δουλειά, βλάπτοντας την υγεία σου, ή να διεκδικήσεις τα αυτονόητα δικαιώματά σου από το αφεντικό, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα.
Κι όσο για το κράτος και τα όργανά του που προστατεύουν τον πολίτη -όπως λέει και το όνομα του σχετικού υπουργείου; Δέχτηκαν την καταγγελία, κατέγραψαν το περιστατικό. Και η ζωή συνεχίζεται, αν και αυτό κοντεύει να γίνει σχήμα λόγου για όσους είναι στη βιοπάλη…


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...