Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

“Πίτσα Μαφιόζο” στη Θεσσαλονίκη – Εργοδότης όνομα και πράγμα...Ξυλοκόπησε εργαζόμενο του!


Αρρώστησες και δεν έρχεσαι στη δουλειά; Με ποιο δικαίωμα; Το αφεντικό το ρώτησες; Μπορεί να σε επισκεφτεί και να σου δώσει έναν ακόμα καλύτερο λόγο για να μην μπορείς να εργαστείς για αρκετό καιρό.
Ο άνθρωπος στην φώτο με το στραπατσαρισμενο πρόσωπο ονομάζεται Τάσος Τοπαλιδης. Εργαζόταν στο κατάστημα πίτσα μαφιοζο ( αληθινό όνομα ) Βενιζέλου 80 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη ως διανομέας!
249 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι επώνυμη, ο δικός μας σύνδεσμος παραπέμπει σε άλλο ΜΚΔ (και άλλο προφίλ προφανώς) γιατί ο άνθρωπος έχει το δικό του κλειδωμένο -και καλά κάνει.
Το ταξικό επιμύθιο είναι απλό -και όχι ιδιαίτερα ηθικό. Αν είσαι εργάτης κι αρρωστήσεις, έχεις δύο επιλογές. Ή να τσακιστείς να πας στη δουλειά, βλάπτοντας την υγεία σου, ή να διεκδικήσεις τα αυτονόητα δικαιώματά σου από το αφεντικό, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα.
Κι όσο για το κράτος και τα όργανά του που προστατεύουν τον πολίτη -όπως λέει και το όνομα του σχετικού υπουργείου; Δέχτηκαν την καταγγελία, κατέγραψαν το περιστατικό. Και η ζωή συνεχίζεται, αν και αυτό κοντεύει να γίνει σχήμα λόγου για όσους είναι στη βιοπάλη…


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...