Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Έξω ο Ριχάρδος σε μία μπανανία που ο χρυσός φεύγει χωρίς δασμούς, και ο Τσίπρας αναλώνεται σε φτηνούς εντυπωσιασμούς


Ανακαλούνται και τα οκτώ εντάλματα προσωρινής κράτησης στην υπόθεση της φερόμενης λαθρεμπορίας χρυσού με διατάξεις της ανακρίτριας Διαφθοράς και εντός της ημέρας αναμένεται η αποφυλάκιση των κατηγορουμένων κατά δήλωση των δικηγόρων τους.

Η ανακρίτρια διαφθοράς οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή μετά από έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο οποίο φέρεται να βεβαιώνεται ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι.

Σημειώνεται πως αιτήματα αποφυλάκισης των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ενεχυροδανειστής «Ριχάρδος», κατέθεσαν οι δικηγόροι τους μετά το έγγραφο της ΑΑΔΕ που διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια, σύμφωνα με το οποίο δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία, επικαλούμενο την τελωνειακή νομοθεσία.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι δεν υπήρχε δίωξη για κλεπταποδοχή και κλοπή κλπ. στο φιάσκο της υπόθεσης Ριχάρδου.

Κι όλα εκείνα τα ρεπορτάζ τι θα τα κάνουν τώρα;


Και βγήκαν από τα μυαλά των δαιμόνιων αστυνομικών ρεπόρτερ ή τα διέρρευσε η αστυνομία;


Και εν τέλει ας σκεφτούμε ότι όπως ο Ριχάρδος το έκανε, όλοι οι ολιγάρχες της χώρας μπορούν να βγάζουν αδασμολόγητα χρυσό στο εξωτερικό και δη στην Τουρκία, σε μία χώρα εκτός ΕΕ και σύγχρονης νομοθεσίας. Δηλαδή αν θες να βγάλεις αφορολόγητο χρήμα από τη χώρα, το κάνεις χρυσό ή πας σε κάθε Ριχάρδο να στο κάνει και σκαπουλάρεις. 

Μόνο μπανανίες αφήνουν έτσι να φεύγει χρυσό από την επικράτεια τους.

Και θυμόμαστε τον Τσίπρα στην Βουλή να υπερηφανεύεται για την σύλληψη του Ριχάρδου, φτάνοντας στο κατάντημα πρωθυπουργός να αναφέρεται σε ύποπτο ποινικής υπόθεσης (όχι καταδικασθέντα, όσο και αν εμείς ξέρουμε τι λέρες είναι όλοι οι "Ριχάρδοι") ονομαστικά. 


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...