Στηρίζουμε!

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Αλήθεια πόσο αφορά την κοινωνία ο χρόνος των εθνικών εκλογών εντός του 2019;


Του Σπύρου Γουδέβενου

Από πριν τις γιορτές με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών μέχρι σήμερα, και με προοπτική κλιμάκωσης από αύριο ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΜΜΕ επιβάλλουν στη κοινωνία την θεματολογία του χρόνου των εθνικών εκλογών.

"Θα φύγει ο Καμμένος"....."Όχι θα διαφωνήσει μεν ο Καμμένος, αλλά θα στηρίξει μέχρι τον Οκτώβριο"....."Μάλλον θα βρει ο Τσίπρας άλλους πρόθυμους"....ή "οι κάλπες θα ανοίξουν τον Μάρτιο"

Αλήθεια με δεδομένο ότι έτσι και αλλιώς τον Σεπτέμβριο θα προκηρυχθούν εκλογές, πόση σημασία έχει για την κοινωνία αν θα γίνουν τότε, ή 3-5 μήνες νωρίτερα;;;

Στην ουσία είτε γίνουν οι εκλογές Σεπτέμβριο είτε Μάρτιο δεν θεωρούνται πρόωρες, αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχθηκε η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση και η δεύτερη θητεία της έχει κλείσει ήδη σχεδόν 4 χρόνια.

Είτε γίνουν οι εκλογές τον Μάιο ή τον Οκτώβριο το ζητούμενο για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού θα είναι η επιλογή του καλύτερου Έπαρχου της Αποικίας της ΕΕ, γιατί με τις υπογραφές ΓΑΠ, Σαμαρά, Τσίπρα είμαστε αποικία μέχρι το 2060 και αυτό θα είαμστε αν γίνουν σεβαστές οι υπογραφές των παραπάνω στο μέλλον. Αυτό το πολιτικό "δίλημμα" δεν θα αλλάξει από τον χρόνο των εκλογών.

Επίσης για την Αριστερά, η αδυναμία παρέμβασης στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με μία πραγματική εναλλακτική πρόταση που θα αφορά αποκλειστικά τις δυνάμεις εργασίας του τόπου, δεν φαίνεται ότι θα αναιρεθεί σε λίγους μήνες, και απλά θα αναζητήσει σε όλες τις εκφάνσεις της μία αξιοπρεπή εκλογική καταγραφή ήττας.

Ας απολαύσουμε από αύριο τους Συριζαίους που θα βρίζουν τον Καμμένο, όταν από το 2015 τον εξυμνούν και τον Καμμένο να το παίζει πατριώτης με το Σκοπιανό την ίδια ώρα που ως μέλος της κυβέρνησης Τσίπρας υπέγραψε την επιτροπεία της χώρας από ΕΕ και ΕΚΤ για πολλά-πολλά χρόνια.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...