Στηρίζουμε!

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

"ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"....!!!!!!!!!!!!!!!! Του Στέλιου Παλαρμά


Το πρώτο ίσως που θα αναρωτηθεί όποιος διαβάσει αυτό το πρωτοσέλιδο είναι: Από την τσέπη του δίνει τα χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Πάτρας;

Τα όσα λέγονται και το πρωτοσέλιδο που επιλέχθηκε είναι προσβλητικά για τον πατραϊκό λαό.

Και είναι προσβλητικά, γιατί τα χρήματα του «ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης», που στην ουσία είναι ελάχιστα, έχουν προέλθει από τη φορολογική αφαίμαξη του λαού, τον ΕΝΦΙΑ, τον ΦΠΑ, τις εισφορές κτλ. Είναι τα ματωμένα πλεονάσματα που πηγαίνουν στις τράπεζες και στο μεγάλο κεφάλαιο ενώ δίνονται και ψίχουλα με τη μορφή επιδομάτων λίγο πριν τις εκλογές.

Δεν είναι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της Κυβέρνησης τα χρήματα που διαχειρίζεστε, είναι του ελληνικού λαού!!

Η Δημοτική αρχή Πελετίδη ποτέ δεν αναφέρει ότι διαχειρίζεται χρήματα δικά της, αλλά του Ελληνικού λαού.

Προσβλητικά είναι και όσα αναφέρονται από τον Α. Ριζούλη για τις κινητοποιήσεις των πατρινών και της Δ.Α. αφού αντιμετωπίζονται με ειρωνεία.

Επί της ουσίας:

Ναι, η Δημοτική Αρχή μαζί με το λαϊκό κίνημα διεκδικεί και κερδίζει!!

Διεκδικεί στους δρόμους μαζί με τον λαό της πόλης, διεκδικεί στα υπουργία, διεκδικεί με πολιτική απειθαρχία δημιουργώντας τετελεσμένα προς όφελος του λαού.

Η κυβέρνηση έκανε δώρο στην Πάτρα το θαλάσσιο μέτωπο; Αμνησία έχετε πάθει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ; Το μόνο δώρο που έκανε η κυβέρνηση ήταν σε όσους είχαν βάλει στο μάτι την περιοχή φιλέτο και στην πρώτη πρότασή της παραχωρούσε τα 800 μετρά για τρία χρονιά!! Τα ξεχάσατε αυτά; Οι κινητοποιήσεις του λαού και η αποφασιστικότητα της Δ.Α. που θα αξιοποιούσε την περιοχή σας ανάγκασε να υποχωρήσετε.

Πόσο προσβλητικά είναι όλα όσα γράφονται για τη διέλευση του τρένου απέναντι σε όλους αυτούς τους κατοίκους που αντιστάθηκαν στην καταστροφή της περιοχής τους.

« Έκανε δεχτό ο υπουργός το αίτημα για υπογειοποίηση»!!! Ποιος το έκανε το αίτημα; ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και οι παρατάξεις τους στον Δήμο ήταν υπέρ της επιφανειακής διέλευσης!!

Έγινε από μόνο του; Είναι δυνατόν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αγνοούν τις κινητοποιήσεις των κατοίκων; Μέχρι και στην Αθήνα πήγαν μαζί με τη Δ.Α!!!

Όσον αφορά αυτά που γράφονται για τις μελέτες και τα μεγάλα έργα στην πόλη, μπορούν να μας απαντήσουν ποιοι καθυστέρησαν κοντά δυο χρονιά να εγκρίνουν τη μελέτη αστικής ανάπλασης; Ποιοι καθυστέρησαν να εγκρίνουν τη μελέτη κατασκευής του αποτεφρωτηρίου; 

Το βασικό όπλο διεκδίκησης της ΔΑ είναι οι ολοκληρωμένες μελέτες για όλα τα ζητήματα, μελέτες που γίνονται από το επιστημονικό προσωπικό του δήμου. Αλήθεια τις μελέτες που κόστιζαν εκατομμύρια τις ψήφιζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, θυμούνται;

Και για να φρεσκάρω ακόμα περισσότερο τη μνήμη κάποιων: το 2010 ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Α. Ριζούλης (ως υποψήφιος) συμμετείχαν στη δημοτική αρχή Δημαρά. Μπορούν να μας πουν ένα, έστω μισό έργο που έγινε στην πόλη προς όφελος του λαού;

Θυμούνται τι έλεγαν πριν το 2015 για τις λευκές νύχτες; Τώρα που τις προτείνει ο υποψήφιός τους τι λένε;

Μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο και το τι θα ακούσουμε και θα δούμε από υποψήφιους δημάρχους και τη μερίδα του τύπου είναι δεδομένο.

Δεδομένο όμως είναι και ότι όσο και αν προσπαθήσουν να οικειοποιηθούν, να εξαφανίσουν, να λασπώσουν το έργο που έχει παραγάγει η ΔΑ δε θα τα καταφέρουν, γιατί ο λαός της πόλης έχει και μάτια και κρίση.

Αυτό βέβαια που τους πονάει περισσότερο είναι ότι αυτό το έργο γίνεται κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές τους, με απειθαρχία, με συμπαραστάτη το λαϊκό κίνημα.

Ο λαός της πόλης θα προστατέψει όσα κέρδισε, θα διεκδικήσει όσα του ανήκουν, με μια πλατιά συσπείρωση μαζί με την Δ.Α. και τον δήμαρχο Κ. Πελετίδη!!

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...