Στηρίζουμε!

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Διαδηλώσεις ενάντια στην ανεπιθύμητη Merkel. Όχι στο Δ’ Ράιχ στην Ελλάδα


Μπορεί η A. Merkel να προσκλήθηκε από τον Αλ. Τσίπρα στην Ελλάδα και να γίνει δεκτή με τιμές και παράτες από τον ίδιο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από τον Κυρ. Μητσοτάκη.
Όμως, η A. Merkel είναι ανεπιθύμητη από τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα, σχεδόν από πολιτικές απόψεις.
Η A. Merkel είναι ανεπιθύμητη γιατί κατ’ εξοχήν εξέφρασε και εξακολουθεί να εκφράζει την Ελλάδα των μνημονίων και της μνημονιακής καταστροφής, την Ελλάδα της συνεχιζόμενης γερμανικής νεοαποικιοκρατίας και της άγριας λιτότητας, την Ελλάδα που ξεπουλιέται κυρίως σε ξένα και ιδίως σε γερμανικά συμφέροντα, την Ελλάδα που σπρώχνει στην ξενιτιά τη νεολαία της και την Ελλάδα που της πνίγουν το μέλλον.
Πολύ περισσότερο είναι ανεπιθύμητη η Merkel στην αρχαία πόλη απαράμιλλο λίκνο των γραμμάτων και του πολιτισμού, την Αθήνα, όσο δεν επιστρέφει στην χώρα μας τα κλεμμέναμνημεία στην γερμανική κατοχή, το ληστρικό σε βάρος της χώρας μας γερμανικό κατοχικό δάνειο και όσο δηλώνει ότι δεν συζητάει για γερμανικές αποζημιώσεις επί των ανεκτίμητων κατοχικών καταστροφικών και για αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας.
Η A. Merkel θα είναι ανεπιθύμητη σε αυτή την χώρα όσο δεν θέλει να καταλάβει ότι η Γερμανία μας χρωστάει παλιά κατοχικά χρέη και νέες οφειλές από ληστρικές πολιτικές,  που εφαρμόστηκαν για να σωθούν το ευρώ, και οι ευρωπαϊκές τράπεζες και οι κρατικοί δανειστές, ενώ η χώρα μας δεν χρωστά τίποτα στην Γερμανική αφανή νέα κατοχή.
Η A. Merkel είναι ακόμα ανεπιθύμητη και για ένα επιπρόσθετο αλλά καθόλου επουσιώδη και πολύ επίκαιρο λόγο. Είναι ανεπιθύμητη γιατί έρχεται να πιέσει, αν όχι και να εκβιάσει και να “εξαγοράσει” με ποικίλες μορφές, προκειμένου η κυβέρνηση να βρει τους 151 για να περάσει από την Βουλή η Νατοϊκή, ευρωενωσιακή, Γερμανοαμερικάνικη και εθνικά ασύμφορη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όλοι/ες στις διαδηλώσεις κατά της Merkel

Την Πέμπτη (10/1/19) από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει η A. Merkel το πόδι της στην Ελλάδα οφείλουμε να εξαπλώσουμε όλοι και όλες μας σε όλη την χώρα ένα κύμα αγωνιστικών αντιδράσεων και κινητοποιήσεων ενάντια στον ανεπιθύμητο ρόλο που η A. Merkel έρχεται να παίξει σε βάρος της πατρίδας μας και ειδικότερα ενάντια στις ενέργειες και κινήσεις που θα επιχειρήσει προκειμένου να εμπεδώσει και να ενισχύσει τις πολιτικές, οικονομικές, γεωστρατηγικές και πολιτιστικές Γερμανικές ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις απέναντι στους “πρόθυμους” συνομιλητές της, όπως είναι ο Αλ. Τσίπρας, ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο υπάκουος και πάντα οσφυοκάμπτης Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος.
Όπως γνωρίζουμε η Λαϊκή Ενότητα έχει εκδηλώσει την πρόθεση και έχει αναλάβει ήδη ενωτικές πρωτοβουλίες για κοινή συγκέντρωση και αγωνιστική διαδήλωση στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις την ώρα που θα φθάνει η Merkel στην Αθήνα, ως απάντηση στην Γερμανική νεοκατοχή και νεοαποικιοκρατία.
Στα χείλη όλου του ελληνικού λαού αυτές τις μέρες πρέπει να βρίσκεται η φράση Merkel φέρε πίσω τα κλεμμένα! Η Γερμανία μας χρωστάει και δεν της χρωστάμε! Έξω το Δ’ Ράϊχ από την Ελλάδα, τα Δυτ. Βαλκάνια και την Ευρώπη. Ελλάδα ελεύθερη, δίκαιη, δημοκρατική και ανεξάρτητη. Βαλκάνια ειρήνης, απαλλαγμένα από το ΝΑΤΟ, τις ξένες βάσεις και κηδεμονίες, Βαλκάνια με χώρες δημοκρατικές, κυρίαρχες και ανεξάρτητες που θα συνεργάζονται ειρηνικά και ισότιμα, χωρίς εθνικισμούς και επεκτατισμούς, σε δρόμους αλληλεγγύης και συνανάπτυξης, με ασφαλή και εγγυημένα σύνορα.
iskra.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...