Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Eπιμένει η ΔΕΗ στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων Φλώρινας – Μεγαλόπολης


Την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού πώλησης των λιγνιτικών μονάδων σε Μελίτη Φλώρινας και Μεγαλόπολη Αρκαδίας προανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης.
«Πρόκειται για μία οικονομική, επιχειρηματική, συναλλαγή και δεν χρειάζεται δραματοποίηση. Ο στόχος μας να πωληθούν οι λιγνιτικές μονάδες, παραμένει» δήλωσε, λίγες ημέρες μετά την αποτυχία ολοκλήρωσης του σχετικού διαγωνισμού.
Ο επικεφαλής της Επιχείρησης, στο περιθώριο της ετήσιας εκδήλωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικού Ρεύματος από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ), διαβεβαίωσε ότι η ΔΕΗ «πολύ σύντομα θα προχωρήσει σε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού» και ότι«σύντομα θα έχουν επιλυθεί οι βασικές εκκρεμότητες».
Ερωτηθείς για το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η επαναπροκήρυξη, εκτίμησε ότι οι σχετικές διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο.
«Εμείς είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σε θέση και έχουμε ξεκινήσει συγκεκριμένες ενέργειες. Με άλλο κλίμα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», σχολίασε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «η ΔΕΗ θέλει να πωληθούν αυτές οι μονάδες για να στραφούμε πιο αποφασιστικά προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».
iskra.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...