Στηρίζουμε!

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Ο μνημονιόδουλος, Νάσος Ηλιόπουλος, τολμά και πιάνει στο στόμα του, τον Πελετίδη


Στη συκοφαντική επίθεση κατά Πελετίδη για τους «Rotting Christ», ήρθε να προστεθεί και ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook έχει το θράσος να εξισώσει τη διακοπή παράστασης στη Θεσσαλονίκη από φασιστική ομάδα με τη μη πραγματοποίηση της συναυλίας. 

Με εκφράσεις όπως, «οι λογοκριτές ξανάρχονται» καταλήγει ότι «παρακολουθώ εξαιρετικά ανήσυχος την υποχώρηση του δήμου Πατρέων στις πιέσεις ακροδεξιών οργανώσεων αλλά και ανθρώπων της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και με θλίβει η σιωπή του και η τακτική του να επικαλείται ηλεκτρολογικά προβλήματα. Πιστεύω ότι δουλειά του κάθε Δήμου, είναι να προασπίζεται την ελευθερία της έκφρασης, να ενθαρρύνει την καλλιτεχνική δημιουργία, να περιθωριοποιεί τους αυτόκλητους ιεροεξεταστές της καθημερινής ζωής». Ξεχνώντας (;) βέβαια ότι με την ίδια δημοτική αρχή, το εν λόγω συγκρότημα από τη συγκεκριμένη αίθουσα είχε ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του πριν 3 χρόνια…


Δήμος Πατρέων σε Ηλιόπουλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνούσε με ακροδεξιούς και φωτογραφιζόταν με χρυσαυγίτες

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

Ο μέχρι πρότινος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα κ. Ηλιόπουλος, με σημερινή του δήλωση, αναμασά την άθλια συκοφαντία περί δήθεν “λογοκρισίας”. Είναι θράσος και πρόκληση ο μέχρι πρότινος υπουργός μιας κυβέρνησης η οποία ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση ώστε να πέσουν στα μαλακά οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, που συγκυβέρνησε τέσσερα χρόνια με τους εθνικιστές του Καμμένου και που στελέχη της φωτογραφίζονταν με χρυσαυγίτες στο Καστελλόριζο, να επιχειρεί να ταυτίσει τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας με τους φασίστες. Μιλώντας για «λογοκρισία» παραποιεί την πραγματικότητα, αντιγράφοντας τον Γκέμπελς.

Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής». 

Ο πατραϊκός λαός και οι μαζικοί φορείς του, που με την κινητοποίησή τους και το πανελλαδικό κύμα συμπαράστασης συνέβαλαν στην αθώωση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που δικάστηκε γιατί δεν διευκόλυνε τη Χρυσή Αυγή, έχουν βγάλει συμπεράσματα και θα δώσουν την απάντησή τους στις εκλογές του Μαΐου.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...