Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Οι Παλαιστίνιοι απορρίπτουν την εκ των έσω υπεράσπιση τους στην eurovision
Mήπως να τελειώσει αυτό το αστείο με τους #Hatari; Ανακοίνωση του PACBI 

«Η παλαιστινιακή κοινωνία των πολιτών απορρίπτει τις εκφράσεις αλληλεγγύης από διεθνείς καλλιτέχνες που διασχίζουν τη γραμμή ειρήνης. #Hatari

Οι Παλαιστίνιοι κάλεσαν όλους τους συντελεστές να αποσυρθούν από τον διαγωνισμό στο ισραηλινό απαρτχάιντ και ανάμεσά σε αυτούς ήταν και το συγκρότημα από την Ισλανδία Hatari.

Οι καλλιτέχνες που επιμένουν να περνάνε τη γραμμή μποϊκοτάζ και να εμφανίζονται στο Ισραήλ παρά τις εκκλήσεις, μόνο κακό κάνουν στον αγώνα για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων.

Η παλαιστινιακή κοινωνία - ακολουθώντας το παράδειγμα του αγώνα κατά του απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής - απορρίπτει την κίνηση των Hatari να υψώσουν πανό μέσα στον χώρο της διοργάνωσης της Eurovision ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Ενώ εκτιμούμε τις εκφράσεις αλληλεγγύης, δεν μπορούμε να τις δεχτούμε όταν γίνονται με έναν τρόπο που υπονομεύει το μη βίαιο κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η πιο σημαντική έκφραση αλληλεγγύης για τους καλλιτέχνες είναι να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους στο ισραηλινό απαρτχάιντ.»

[Οι συντελεστές του τραγουδιού της Ισλανδίας στη #Eurovision διαμαρτυρήθηκαν κατά του ισραηλινού απαρτχάιντ κρατώντας πανό με την παλαιστινιακή σημαία που έγραφε επάνω "Παλαιστίνη", την ώρα που ανακοινώθηκε η τελική βαθμολογία τους.]


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...