Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Δεν μας παρατάς, βρε Τατσόπουλε!


Ο Πέτρος Τατσόπουλος, μας ανέβασε την πίεση και απόψε.....Σήμερα δικαιολόγησε την φίλη του, συγγραφέα Λένα Διβάνη, ότι χρησιμοποίηση λάθος λέξη αποκαλώντας τον 18χρονο που έχασε την ζωή του, προσπαθώντας να αποφύγει το πρόστιμο που δεν είχε εισιτήριο. τζαμπατζή! Και παράλληλα δικαιολόγησε και τον αλήτη ελεγκτή(που όλοι είδαμε στο βίντεο τι έλεγε), "που έκανε απλά την δουλειά του".

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι μέλος του κόμματος απλά συνεργαζόμενος, είπε : "Η Λένα Διβάνη χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να την λιντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας."

Λοιπόν, θα πρέπει να ενημερώσουμε τον Τατσόπουλο, ότι μέσα στους "μοχθηρούς" που την έπεσαν στην, ο θεός να την κάνει, συγγραφέα Λένα Διβάνη ήταν εκατοντάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος του οποίου είσαι βουλευτής. Πέτρο Τατσόπουλε, προσβάλλεις βάναυσα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ(όλων των ρευμάτων) με την σημερινή σου δήλωση.

Με την σημερινή του παρέμβαση, ο Πέτρος Τατσόπουλος αποφάσισε να σταθεί απέναντι στο κοινό περί δικαίου αίσθημα του κόσμου για το περιστατικό που έχασε την ζωή του ένα νέο παιδί, εξαιτίας ενός αυταρχικού κράτους που έρχεται αν εισπράξει, χωρίς να ρωτήσει αν μπορείς να του δώσεις. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, αποφασίζει να υπερασπιστεί την κάστα "των πνευματικών ανθρώπων", υπερασπιζόμενος την Διβάνη, και όχι προφανώς τον λαό που δήθεν εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο, και όχι και το κόμμα που επέλεξε  να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια του.

Προσβολή επίσης για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι παλαιότερες απόψεις σου περί δυνατότητας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και ΝΔ. Δεν υπάρχει πουθενά ως απόφαση στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε υπονοείται καν. Και επειδή ακόμα είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απλά διάβασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και μετά μίλα......

Αν διαφωνείς με τις απόψεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και με τις επίσημες θέσεις του κόμματος για κεντρικά ζητήματα, όπως αυτό των συνεργασιών, υπάρχει πάντα η επιλογή της ανεξαρτητοποίησης.......Ίσως εκεί στα έδρανα της ΔΗΜΑΡ, αισθανθείς πιο άνετα!

Και κλείνοντας, είναι θέμα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, για τις επόμενες εθνικές εκλογές, όχι να αποκλείσουν γενικώς εκλογικές συνεργασίες, αλλά να επιβάλλουν αποκλεισμό κάθε ενδεχομένου εκλογικής συνεργασίας με ανθρώπους που δεν συμφωνούν με τις θέσεις και κυρίως τις αξίες του κόμματος τους!

Άνεμος Αντίστασης


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...