Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Οι 58 ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ του βολεμένου πολιτικού συστήματος πριονίζουν τη λογική μας και την υπομονή μας

Πολιτικοί γυρολόγοι της σειράς που με τα καμώματά τους ανακάτευαν τα κόμματα που κατά καιρούς συμμετείχαν είναι οι 58 κρατικοδίαιτοι, οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα κείμενο που στοχεύει, υποτίθεται, στη δημιουργία μιας ελληνικής Ελιάς (κατά τα πάλαι ποτέ ιταλικά πρότυπα) με τη συμμετοχή των κομματιών που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ και στη ΔΗΜΑΡ.

Οι ινστρούχτορες του πολιτικού ρεβιζιονισμού δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία και τα προβλήματά της. Πώς να την αποκτήσουν άλλωστε; Στις τάξεις τους δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα, ούτε ένας φοιτητής, ούτε ένας άνεργος.

Καθ’ έξη καρεκλοκένταυροι (με διαδρομές ανάμεσα στο χώρο του παλαιού ΚΚΕ Εσωτερικού και του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ) γέμισαν και γεμίζουν τα στομάχια τους από τον κρατικό κορβανά. Δεν είναι διόλου τυχαίο άλλωστε ότι αρκετοί από δαύτους έχουν διατελέσει γενικοί γραμματείς Υπουργείων και 8 από τους 58 (ποσοστό 13,8%) υπουργοί.

Αμ το χειρότερο απ’ όλα δεν είναι αυτό! Είναι ότι οι 7 εξ αυτών (Αλιβιζάτος, Αυγερινός, Βερνίκος, Ευθυμιόπουλος, Μπίστης, Ροζάκης και Χριστοδουλάκης) διορίστηκαν υπουργοί, χωρίς να είναι καν βουλευτές. Μόνο ο ένας, ο Μπένος, που του χάρισε ο Ανδρέας την έδρα του Γεννηματά στη Μεσσηνία, το Νοέμβριο του ’89, επειδή ήθελε να ενισχύσει τον συνδυασμό της Α’ Αθήνας!

Ως πότε αυτοί οι άνθρωποι χωρίς την παραμικρή απήχηση στην κοινωνία θα ταλαιπωρούν το δημόσιο λόγο;


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...