Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Η Τρόικα διατάζει να μην δοθεί ούτε μέτρο παραλιακής ζώνης στην Πάτρα


Την ώρα που στην Πάτρα συνεχίζεται η προσπάθεια για διεκδίκηση του θαλασσίου μετώπου και την στιγμή που ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας πρόσφατα ανακοίνωσε πως στον Δήμο παραχωρούνται τα 520(από τα 3,5 χιλιόμετρα) μέτρα του θαλασσίου μετώπου από την προβλήτα της Αγίου Νικολάου μέχρι τη Γούναρη, έρχεται η Τρόικα να αδειάσει... τους πάντες. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ η Τρόικα αξιώνει να παραμείνουν στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Οικονομικών όλα τα περιουσιακά στοιχεία του, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για αξιοποίηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Βαρβιτσιώτης γνώριζε καλά γι αυτές τις απαιτήσεις, γι αυτό και ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών ώστε να δοθούν στον Δήμο έστω και αυτά τα 520 μέτρα. Ωστόσο ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων με τις γνωστές καταλήξεις. 

Είναι πλέον φανερό ότι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, και η πόλη κινδυνεύει να μείνει...με άδειο καλάθι σε σχέση με την πρόσβασή της στην θάλασσα. 


Σχόλιο Α.Α: Θα συνιστούσαμε στους Πατρινούς, και στις υγιείς πολιτικές δυνάμεις, στις οποίες δεν συμπεριελαμβάνονται τα τοπικά στελέχη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, που κορόϊδεψαν τους πολίτες της πόλης, κάνοντας πλάτες σε Παπανδρέου, Πάγκαλο, Βενιζέλο, Σαμαρά και Βαρβιτσιώτη.....

Ας καταληφθεί άμεσα η παραλιακή ζώνη, από τους Πατρινούς, και ας έρθουν να τους πετάξουν έξω!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...