Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Video:Μάθημα δικαίου και ψυχραιμίας από τον Γ.Κατρούγκαλο στον Πρετεντέρη!


Αντιμέτωπος σχεδόν με το σύνολο του πάνελ που είχε στήσει το Mega για να προωθήσει τη θεωρία των δυο άκρων και την «καταδίκη της βίας απ’όπου και αν προέρχεται» βρέθηκε ο συνταγματολόγος Γ.Κατρούγκαλος.
Οι απαντήσεις του αποτελούν μάθημα για κάθε πολίτη.
Οι περισσότεροι από το πάνελ είναι φυσικά γνωστοί στο ευρύ κοινό και δεν χρειάζονται συστάσεις. Σκεφτήκαμε όμως να θυμίσουμε δυο καταγγελίες που είχαν γίνει για τον πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Ο πρ. πρύτανης Γρυσπολάκης ξανακτυπά με τους μπράβους του στο Πολ. Κρήτης
Επίσης ένα κείμενο που έδειχνε ότι και ο ίδιος μπορεί να κατηγορηθεί για όσα σήμερα καταμαρτυρά στους αντιπάλους του μας έρχεται από το 1998 και την εφημερίδα Κύρηκας.  «Μια χούφτα χουλιγκάνων μ’ επικεφαλής τον καθηγητή Γρυσπολάκη έκανε γυαλιά-καρφιά πάλι το Πολυτεχνείο…Πέντε καθηγητές (μέλη ΔΕΠ) σε αγαστή συνεργασία ορμούν και μπουκάρουν. Διακρίνεται ο τωρινός [2000] αντιπρύτανης και πανταχού παρών στις τότε κινητοποιήσεις κ. Γρυσπολάκης. Κάνει την εμφάνισή του την κατάλληλη στιγμή για να δρέψει τις δάφνες του αγωνιστή. »
Πηγή Video: tsak-giorgis.blogspot.gr/


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...