Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Video: Έτσι παρακολουθούσαμε τους Αμερικανούς και έτσι μας έπιασαν!


Σάλος έχει προκληθεί από την σημερινή αποκάλυψη του Θόδωρου Πάγκαλου, ότι και εμείς, σαν Ελλάδα παρακολουθούσαμε τους Αμερικάνους Πρέσβεις σε Αθήνα και Άγκυρα. 

Καταρχάς σας αποκαλύπτουμε πως η ΕΥΠ έστησε την παρακολούθηση, αφού στα χέρια μας έχουμε το βίντεο, της προετοιμασίας που έκαναν οι James Bond της Ελλάδας για να στήσουν τον μηχανισμό παρακολούθησης........


Ομολογουμένως ο τρόπος ήταν απλός, αλλά και έξυπνος συνάμα! 

Πλαστικά ποτήρια, σε οποιοδήποτε κτίριο, δεν είναι κάτι ξένο, και σίγουρα δεν τράβαγαν την προσοχή του εκάστοτε θύματος, του Θόδωρου Πάγκαλου.

Πως μας έπιασαν στα πράσα

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πράγματα πήγαιναν καλά, και κανένας γιάνκις δεν είχε πάρει πρέφα, ότι είχαμε στήσει αυτί.....Μαθαίναμε τα πάντα, και εννοούμε τα πάντα! Ξέραμε για τους Αμερικάνους πρέσβεις τι έτρωγαν, τι έπιναν, που ξενοπηδούσαν, και την τεράστια που έτρεφαν στις πολιτικές ηγεσίες Ελλάδας και Τουρκίας.

Μέχρι, που ένα πρωί, στην Αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα, μας τσάκωσαν....Απλά ο Πρέσβης είχε ζητήσει ένα ποτήρι νερό, ο υπάλληλος αργούσε και ο ίδιος απελπισμένος και διψασμένος πήγε να πιει νερό από τον ψύκτη του. Και για κακή μας τύχη, άρπαξε το πλαστικό ποτήρι, με το "σχοινάκι".....

Και έτσι έλαβε τέλος η προσπάθεια μας, η ΕΥΠ να γίνει μία μικρή NSA!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...