Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

71η Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας (Αττικη)


Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη 06/11/2013 την 71η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν στην ισοπέδωση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, στη διάλυση των Δημοτικών Υπηρεσιών, στην εκποίηση του Δημοσίου Πλούτου.

Και η διαμαρτυρία και η αντίσταση δεν γίνεται ούτε από τον καναπέ, ούτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτε από την ασφάλεια του σπιτιού που σε λίγο δεν θα έχεις!

Γίνεται στο δρόμο! Εκεί που θα βρεθείς και εσύ όταν δεν θα έχεις πλέον δουλειά, ασφάλιση, περίθαλψη, σπίτι και τότε θα αναρωτιέσαι που είναι όλοι οι άλλοι? Γιατί τότε πλέον δεν θα έχει μείνει κανένας να διαμαρτυρηθεί μαζί σου!  

Θα συγκεντρωθούμε στις 11:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα).

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, χαρτιά ΚΤΕΟ και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.

Σημείο Συνάντησης : Πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα) Ώρα Συγκέντρωσης : 11:00 Ώρα Αναχώρησης : 11:30 ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: http://goo.gl/maps/v4YdA ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: http://goo.gl/maps/DCNGE ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: http://tiny.cc/sgo25w

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK www.facebook.com/agan.moto.hellas


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...