Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Προτείνουμε για αρχηγό της νέας Κεντροαριστεράς, τον Πέτρο Τατσόπουλο


Διαβάζουμε σήμερα, ότι έντονες ζυμώσεις γίνονται αυτές τις μέρες στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Σύμφωνα με αυτά, η κίνηση των 58, αλλιώς 'Ελιά", ψάχνει έναν πολλά υποσχόμενα, νέο αρχηγό. 

Αν και ο Βενιζέλος καλωσόρισε την πρωτοβουλία, οι πρωτοπόροι της "Ελιάς" ούτε να ακούνε για Βενιζέλο στην ηγεσία του νέου σχήματος. Ο άνθρωπος, λένε, είναι καταστροφή, αφού μαζί με τον ΓΑΠ, πήγαν το ΠΑΣΟΚ, από το 44% στο 12% τον Ιούνιο του 2012, και στο 3% σήμερα! Άλλωστε είναι σίγουροι, ότι μάλλον θα πάει φυλακή, και Πρόεδρος νέου, "ελπιδοφόρου", κόμματος να εδρεύει στην φυλακή, δεν πάει.......Κάτσε που τον φοβούνται, για ακροδεξιά στροφή, λόγω των επαφών που θα έχει εκεί με τους αρχηγούς της Χρυσής Αυγής!

Ο Φώτης Κουβέλης, κρίνεται επίσης ανεπαρκής, αφού παρά είναι "υπεύθυνος", για αυτή την θέση. Κάτσε που τα νέα γραφεία του κόμματος, θα τα γεμίσει με "κόκκινες γραμμές", και το κόκκινο απαγορεύεται στην "Ελιά", αφού παραπέμπει σε ΣΥΡΙΖΑ, και ΚΚΕ!

Ο Άνεμος Αντίστασης, βρήκε αρχηγό για την "Ελιά", και δεν είναι άλλος, από τον Πέτρο Τατσόπουλο.. 

Τι εννοείται, όταν λέτε "Μα είναι, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ";   Ε, δεν θα είναι και για πολύ ακόμα!

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι ιδανικός ηγέτης της, για τους παρακάτω λόγους:

1. Η "Ελιά", θα είναι ψιλο-υπέρ των μνημονίων, και πολέμια με τους κάθε είδους αντιμνημονιακούς. Ο Τατσόπουλος, βρίζεται καθημερινά με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και καιρό, δεν γουστάρει ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους θεωρεί "Σταλίνες του κερατά"(εκεί βάση και την Αρ. Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ). Και τέλος σιχαίνεται και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

2. Η "Ελιά", εκφράζεται από τον πνευματικό κόσμο, αυτόν της Σωτης, του Χωμενίδη. Ο Τατσόπουλος είναι φίλος του, και δεν διστάζει να βγει εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ, για να τους υπερασπιστεί μέχρι θανάτου.

3. Η "Ελιά", όπως και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, είναι ανοικτή σε συνεργασία με την ΝΔ, για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, πολύ πρόσφατα, εκφράστηκε θετικά (πάλι εκτός πλαισίων ΣΥΡΙΖΑ), για συνεργασία κυβερνητική ενός "εγκεφαλικού" του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά κλίκα της ΝΔ. Γίνεται αρχηγός της 'Ελιάς", και συνεργάζεται ο άνθρωπος......

4. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, είναι ιδανικός αρχηγός κόμματος, επειδή είναι "διεισδυτικός" στο εκλογικό σώμα....Ποιος να ξεχάσει, άραγε δήλωση του, ότι έχει πάει με τις γυναίκες της μισής Αθήνας!....Με μια περιοδεία στη επαρχία, εκτοξεύει την 'Ελιά", χαλαρά.....!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...