Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Η ξεφτίλα των συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους "επενδυτές"

Διαβάζουμε σήμερα, "Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, τον πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της Mastercard, Ajay Banga, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου."

Θυμόμαστε βέβαια, αφού και στην τελευταία συνέντευξη του, μας το θύμισε ο ίδιος, τις συναντήσεις που είχε, για επενδύσεις,  με διευθυντικά, απλά, στελέχη της Google, της Nokia, της HP, και της Philps Morris, με την τελευταία να δημιουργεί 4...... νέες θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο!

Έρχονται λοιπόν, διευθυντικά στελέχη πολυεθνικών στην Ελλάδα, για να μιλήσουν για "δουλειές", και συναντιόνται  με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας.....Αυτά τα στελέχη, ούτε Υπουργούς δεν θα έπρεπε να βλέπουν. Αν θέλουν να επενδύσουν, να απευθυνθούν στους αρμόδιους υπηρεσιακούς φορείς του Υπουργείο Ανάπτυξης και Οικονομικών.

Ο εξευτελισμός που αποδέχεται ο Σαμαράς, είναι τεράστιος, δεδομένο ότι είναι θέμα αν τέτοια συμπεριφορά δείχνουν κάποιοι Αφρικανοί Πρόεδροι ή Πρωθυπουργοί, γιατί σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, αυτά δεν γίνονται! 

Και επειδή, είναι Πρωθυπουργός, με τέτοιες πρακτικές ξεφτιλίζει την τιμή και την αξιοπρέπεια της χώρας, και του λαού της!

Θα πει κάποιος..."Ναι μόνο αυτό κάνει και θίγει την αξιοπρέπεια μας", εννοώντας την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε δανειστές, και δίκιο θα έχει...Αλλά αυτό, σε συμβολικό επίπεδο, είναι από μόνο του άκρως εξευτελιστικό!

Θα συμπληρώσω και εγώ, πόσο ξεφτίλας είσαι, όταν χειροκροτείς τον Βενιζέλο στην Βουλή;;;Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...