Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Το πρώτο Θέμα και η ALCO παραδέχεται τελικά Ανατροπή Κυβέρνησης


Τελικά το πρώτο ψέμα στη νέα δημοσκόπηση της ALCO βλέπει ανατροπή.Κρατάνε ακόμη το χαρτί Σαμαρά για να παίξουν τα ρέστα τους σε παγίδευση του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση (σωτηρίας).Τώρα αν νομίζουν ότι το καλό τους φύλλο είναι ο Σαμαράς δεν έχουν παρά να βγουν στα λαϊκά καφενεία και όχι σε αυτά του Κολωνακίου.
Οφείλουμε να τονίσουμε και την μεγάλη άνοδο των ΑΝΕΛ που σκόπιμα τους εξαφάνιζαν για να μην κλέβουν τους μετριοπαθείς δεξιούς.
Η όλη αίσθηση είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά με το λιγότερο 3 μονάδες και ότι η ΝΔ θα καταρρεύσει μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής.Επίσης είμαστε σίγουροι ότι η ανυπαρξία του ποταμιού την πρώτη Κυριακή θα το εξατμίσει την δεύτερη

Αν θέλετε να δείτε όλη την δημοσκόπηση κάντε κλικ στον Θέμο protothema.grΟ ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την κούρσα με 23,4%, καθώς αυξάνει τη συσπείρωση των ψηφοφόρων του κεδρίζει 1,1% σε σχέση με την ανάλογη επίδοση που είχε στην αμέσως προηγούμενη έρευνα της Alco. Η Νέα Δημοκρατία κατατάσσεται δεύτερη με 22% (+0,2%) ενώ στην τρίτη θέση επανέρχεται με 7,3% (+0,3%) η Χρυσή Αυγή, αφήνοντας οριακά τέταρτο «Το Ποτάμι» που σταθεροποιείται στο 7%. Η «Ελιά», με 5,1%, βελτιώνει κάπως τη θέση της (+0,3%), το ΚΚΕ είναι σταθερό στο 5%, ενώ ανοδικά κινούνται με 4,6% (+1,2%) οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και κάτω από τον οριακό πήχη του 3% κινείται η ΔΗΜΑΡ με 2,4% (+0,2%).Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...