Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Λεηλασία! Πούλησαμε κτίρια στον Λάτση, τα οποία μετά τα νοικιάσαμε από τον ίδιο


Η είδηση, δεν είναι σημερινή, αλλά πέρασε στα ψιλά....

Την απόκτηση 14 ακινήτων από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοίνωσε επισήμως η Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ, με την ταυτόχρονη εκμίσθωσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε περίπου 189.000 τ.μ.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για το ακίνητο... που στεγάζει το υπουργείο Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στο Μαρούσι, το ακίνητο επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στο Γουδί που στεγάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το κτίριο της ΓΑΔΑ επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173 στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της Αθήνας και της περιφέρειας.

Το οικονομικό αντάλλαγμα που καταβλήθηκε από την εταιρία ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα είναι 14,05 εκατ. ευρώ.(politikanet.gr)


Έτσι ο ιδιώτης έκανε μία ασφαλή επένδυση, αφού, σε δέκα χρόνια θα έχει αποσβέσει το κόστος κτήσης, και έχει άλλα τόσα κέρδη, για τα επόμενα δέκα χρόνια, σίγουρα!


Θα πει, κάποιος ΜΗ ΚΡΑΤΙΣΤΗΣ.....Καλά κάναμε, βάλαμε στο δημόσιο ταμείο χρήμα, ρευστό!

Αμ, δε! Ακούστε εδώ σήμερα, τι είπε ο Σταύρος Λυγερός


Και ο Λάτσης κάνει πάρτι, και τα λεφτά του ξεπουλήματος πάνε κατευθείαν στους δανειστές μας!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...