Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Ηχητικό: Ο Θάνος Τζήμερος φτιάχνει ομάδα κρούσης για να σπάσει την απεργία των εμπορουπάλληλων την επόμενη Κυριακή!

Αποφασισμένος να επιβάλλει κάθε αντεργατική και νεοφιλελεύθερη πολιτική παρουσιάστηκε σήμερα ο Θάνος Τζήμερος, σε ραδιοφωνικό σταθμό, με αφορμή το θέμα των ανοιγμάτων των καταστημάτων για όλες τις Κυριακές του χρόνου που θεσμοθέτησε η παρούσα μνημονιακή  κυβέρνηση. Και περνάει στην δράση....

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της "Δράση Ξανά", εμφανίστηκε αγανακτισμένος, γιατί την προηγούμενη Κυριακή αποπειράθηκε να ψωνίσει, και τον εμπόδισαν απεργοί εργατοϋπάλληλοι, με φωνές και έμμεσες απειλές, όπως αναφέρει. Ανέφερε ότι είναι θέμα ελεύθερης επιλογής για τον καταναλωτή να ψωνίζει τις Κυριακές, χωρίς βέβαια να μας λέει τι γίνεται με το θέμα μίας καταργούμενη αργίας για χιλιάδες εργαζομένους!Έτσι, ο φασιστο-νεοφιλελεύθερος Θάνος Τζήμερος συγκροτεί μια ομάδα εθελοντών από τη "Δημιουργία, ξανά!" την Κυριακή 27 Ιουλίου που θα σπάσει τον κλοιό των λαϊκοφασιστών (όπου λαϊκοφασίστες βάζει τους απεργούς που διεκδικούν το δικαίωμα της μία μέρας αργίας). Θα ειδοποιήσουνε και την αστυνομία. Και τα κανάλια, αν φιλοτιμηθούν, όπως λέει. Και θα δούνε τι θα γίνει. Πάντως, η νομιμοποίηση του τσαμπουκά δεν θα περάσει, όπως μας λέει!

Η συγκεκριμένη κινητοποίηση, είναι χιουμοριστικού επιπέδου, αν και δείχνει στα σοβαρά, πως ο φασισμός και ο αυταρχισμός ταυτίζονται με τον νεοφιλελευθερισμό, όταν ο τελευταίος τα βρίσκει "σκούρα" από την εργατική τάξη!

Ακούστε τι είπε:

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...