Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Τσιγκούνης ο Τζήμερος....Έσπασε την απεργία, μπήκε σε μαγαζί, αλλά δεν ψωνισε

Σήμερα, έλαβε χώρα η "κοινωνική" δράση του γνωστού νεοφιλελέ-φασίστα Θάνου Τζήμερου, που είχε προαναγγείλει την προηγούμενη Δευτέρα (Διαβάστε ΕΔΩ), που θα μάζευε "αγανακτισμένους" καταναλωτές και θα σπάγανε απεργία εμποροϋπαλλήλων (λαϊκοφασίστες κατά Τζήμερο) που αντιδρούν στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, και θα πήγαιναν για ψώνια!

Επιτυχία δεν είχε ιδιαίτερη η συγκεκριμένη δράση, αφού σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, ο Τζήμερος συγκέντρωσε 5 άτομα.....Λογικό ήταν!

Το άλλο που συνέβη είναι, ότι σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, μπήκε στο μαγαζί ανενόχλητος και μόλις μαζεύτηκαν λίγοι απεργοί κάλεσε τα ΜΑΤ να τους απομακρύνουν, πράγμα που βεβαίως το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση, με γκλομπιές και σπρωξίδι!

Και αφού τα ΜΑΤ, άφησαν τον καταναλωτή Τζήμερο να ψωνίσει με την ησυχία του, αυτός παρέμεινε στο κατάστημα μόλις για πέντε λεπτά, και άκουσον-άκουσον, ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!


Και Νεοφιλελεύθερος και Φασίστας,  και Τσιγκούνης ο Θάνος Τζήμερος τελικά.....Πληροφορίες λένε, ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος εκνευρισμένος από την τσιγκουνιά του Τζήμερου, μόλις αποχώρησε από το κατάστημα, κατέβασε τα ρολά του καταστήματος εκνευρισμένος!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...