Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Όταν ο 19χρονος Θανάσης ξεμπρόστιασε την "πνευματική" πλέμπα της χώρας!


Αύριο, κλείνει ένας χρόνος από την αποφράδα ημέρα, που δολοφόνος ελεγκτής εισιτηρίων, σπρώχνει τον 19χρονο Θανάση Καρναουτη στον δρόμο, επειδή ο τελευταίος δεν είχε το εισιτήριο. Μία εγκληματική ενέργεια από παρακλάδι μία επίσης εγκληματικής Πολιτείας που τα τελευταία χρόνια φροντίζει να τρομοκρατεί το εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό. Εξαθλιωμένος από τις αποφάσεις των οργάνων της ίδιας της Πολιτείας, βέβαια!

Αν κάτι σημαντικό προσέφερε η "θυσία" του Θανάση (που μακάρι να μην γινόταν ποτέ) ήταν η το πραγματικό πρόσωπο κάποιων "πνευματικών" ανθρώπων του τόπου, που μας είχαν τρελάνει στην μουγκαμάρα στα χρόνια του μνημονίου, και ξαφνικά απέκτησαν φωνή είτε καταγγέλλοντας τον "τζαμπατζή" Θανάση, ή υπερασπιζόμενοι τους κατηγόρους του "Ταμπατζή". Αυτοί που μέχρι τότε, πλασαριζόντουσαν από το σύστημα που χρεοκόπησε την χώρα ως "πνευματικός κόσμος", τρομάρα τους!

Πρώτη η λογοτέχνης Λένα Διβάνη, που όπως γράψαμε ένα χρόνο πριν,  "κατακεραυνώνει" τον Θανάση


Βέβαια, μετά το τσουνάμι αντιδράσεων εναντίον της Διβάνη, με εκατοντάδες χιλιάδες χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα να αποδοκιμάζουν την συγγραφέα, υπήρξαν και υποστηρικτές της. Ο Χρήστος Χωμενίδης δεν παρέλειψε,ΕΔΩ, να συμμεριστεί τις θέσεις της καλής του φίλη κάνοντας «like» και δηλώνοντας ότι είναι κάθετος στο «ανθρωποφαγικό λυντσάρισμα». Γι’ αυτό και συμφώνησε απόλυτα με τη Διβάνη ότι «μια φράση που έλεγε ότι το τραγικό ατύχημα δεν σημαίνει ότι είναι ρουφιανιά το επάγγελμα του ελεγκτή δεν είναι δυνατόν να καταλήγει σε τέτοιο παραλήρημα μίσους».

Βέβαια, το "κακό" δεν τελείωσε εκεί......Ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, που ευτυχώς εκδιώχθηκε έπειτα, ως "πνευματικός" και αυτός έτρεξε να υπερασπιστεί την Λένα Διβάνη, όπως γράψαμε τότε.  Συγκεκριμένα είπε : "Η Λένα Διβάνη χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να την λιντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας."

Θανάση εδώ σε θέλαμε σήμερα, αλλά παλικάρι μου άνοιξες τα μάτια πολύ κόσμου για την σαπίλα και στον πνευματικό κόσμο της χώρας!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...