Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Καπερνάρος: Δεν θα ψηφίσω το πρόσωπο που θα προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Ο ανεξάρτητος, προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ, βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, δήλωσε σήμερα ότι δεν θα ψηφίσει το πρόσωπο που θα προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας και αυτό διότι θεωρεί ότι «πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την στρεβλή και ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας από τους ανθρώπους που κατάφεραν να εξαθλιώσουν το σύνολο του λαού μας».
Στη δήλωσή του ο κ. Καπερνάρος αναφέρει ότι το θέμα συζήτησης για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι άκαιρο και αποπροσανατολίζει τον Ελληνικό λαό από τα σοβαρά, σημαντικά θέματα που είναι αυτό τον καιρό ανοιχτά και σημειώνει ότι «γίνονται συζητήσεις με μαθηματικούς συσχετισμούς για το αν θα βρει ο κ. Σαμαράς τους 180, την ώρα που οι ελληνικές οικογένειες δέχονται καθημερινά φορολογικά χαστούκια και προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα της επιβίωσής τους».
«Επειδή πολλές συζητήσεις γίνονται για συνεργασίες, συνεννοήσεις παρασκηνίου ή προσκηνίου, δηλώνω ότι παραμένω αμετακίνητος στη θέση μου ότι δεν θα ψηφίσω το πρόσωπο που θα προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας διότι θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν τη στρεβλή και ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας από τους ανθρώπους που κατάφεραν να εξαθλιώσουν το σύνολο του λαού μας», τονίζει ο κ. Καπερνάρος.
Και καταλήγει:
«Είναι ένας παραγκωνισμένος θεσμός, επίτηδες υποβαθμισμένος και συμφωνημένα απαξιωμένος. Είμαι απέναντι στην συνεχιζόμενη όπως γίνεται θεσμική υποβάθμιση του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατία


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...