Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

«Εκπληκτικός φόρος» ο ΕΝΦΙΑ για τον σύμβουλο Σαμαρά, Χ. Λαζαρίδη


“ Υπέρ του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων τάσσονται αρκετά κυβερνητικά στελέχη, ανάμεσα στους οποίους και ο βουλευτής Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, παρά την κοινωνική κατακραυγή, όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης»  ”
Υπέρ του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων τάσσονται αρκετά κυβερνητικά στελέχη, ανάμεσα στους οποίους και ο βουλευτής Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, παρά την κοινωνική κατακραυγή, όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης».

Γράφει χαρακτηριστικά ο «Βηματοδότης»: 

«Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης τάσσεται ανεπιφυλάκτως υπέρ του ΕΝΦΙΑ: ΄Είναι απίστευτη φορολογική μεταρρύθμιση ο ΕΝΦΙΑ, είναι εκπληκτικός φόρος΄, έλεγε στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τον Χρύσανθο με τον ΕΝΦΙΑ, ενώ προηγουμένως υπήρχε χάος, δημιουργήθηκε τώρα και για πρώτη φορά Κτηματολόγιο και ΄γνωρίζουμε πλέον επακριβώς τι έχει ο καθένας, γίνεται μ' αυτό ταυτοποίηση των αυθαιρέτων, διευρύνθηκε η φορολογική βάση, από 300.000 που ήταν έφτασε σήμερα στα 6.150.000΄ και πολλά άλλα, όπως λέει.

Αυτός ο ΄φόρος-θαύμα΄, όπως πολλοί κυβερνητικοί τον αποκαλούν (που με τη θέσπισή του όμως και τα λάθη του είχε αναστατώσει όλη την Ελλάδα), έχει την ιστορία του. Όπως είπε ο κ. Λαζαρίδης, δημιουργήθηκε μέσα σε 1,5 χρόνο, ενώ εντοπίσαμε τα λάθη μέσα σε 24 ώρες και σε 48 ώρες τα είχαμε διορθώσει. Επιπλέον οι δόσεις αποπληρωμής γίνονται έξι αντί πέντε που είχε αρχικά προβλεφθεί».
periodista.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...