Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Εκμεταλλεύονται τους Πόντιους και «κλείνουν» μάτι στους χρυσαυγίτες

Του Γιώργου Καρβουνιάρη


Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που το ένα τρίτο των βουλευτών της Ν.Δ. αποφάσισαν να μην ψηφίσουν το αντιρατσιστικό; Αν πράγματι το έκαναν κινούμενοι από την (ολότελα δικαιολογημένη αντίληψη) ότι η γενοκτονία των Ποντίων θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης αντίστοιχης με το εβραϊκό ολοκαύτωμα, τότε θα οφείλαμε να τους βγάλουμε το καπέλο.
Βέβαια εδώ εμφιλοχωρούν οι αμφιβολίες. Γιατί τόσον καιρό δεν «σήκωναν μπαϊράκι» και ξαφνικά θυμήθηκαν τώρα τους Ποντίους;
Δευτερευόντως γεννάται η απορία, τι ακριβώς εννοούν όταν λένε πως ««Οι διατάξεις είναι απαράδεκτες και πρόκειται για κατασκεύασμα ξένων κύκλων…»;
Νομίζω πως όλοι μπορούν καταλάβουν τι συμβαίνει. Έχουν αρχίσει να «μυρίζουν» εκλογές και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος θέλουν να προσεταιριστούν και πάλι τις ψήφους τις ακροδεξιάς.
Ενδεχομένως θεωρούν πως η Χρυσή Αυγή με τη σημερινή μορφή της δεν μπορέσει να συμμετάσχει στις επόμενες εθνικές εκλογές και «ψαρεύουν» σε θολά νερά των ιδεολογικών τους πρωτοξάδελφων!
Δικαίωμά τους είναι, αλλά είναι προσβολή προς τον ποντιακό ελληνισμό και προσβολή πολύ μεγαλύτερη από αυτή άλλης, ανιστόρητης και ανεκδιήγητης συναδέλφου τους που χαρακτήρισε συνωστισμό τη σφαγή της Σμύρνης.
Αν ενδιαφέρονταν πραγματικά θα μπορούσαν να είχαν κατεβάσει μόνοι τους σχετικό νομοσχέδιο. Το πρόβλημά τους είναι πως απλά θέλουν να «κλείσουν μάτι» στους χρυσαυγίτες και… συνωστίζονται σε μια απίστευτη ιστορική απρέπεια σε ένα ζων κομμάτι του ελληνισμού!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...