Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Video: Μαρτυρία για το πως ξυλοκοπήθηκε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ομάδα Δέλτα στα Εξάρχεια


Στην παρουσίαση της εκπομπής Zona Rosa, στην ελεύθερη ΕΤ3 ο Χρήστος Αβραμίδης, μιλάει με μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φίλος του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου οι Δελτάδες έσπασαν το χέρι στα Εξάρχεια στις 16 Αυγούστου!

"Έβαλε το παιδί τα χέρια του να καλύψει το κεφάλι του και το κοπάνησε ο αστυνομικός στο χέρι" Και με αυτόν τον τρόπο ένας 18χρονος, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, έσπασε το χέρι του μετά από επιχείρηση της αστυνομίας ενώ "την στιγμή που τον χτυπάγανε τον έβριζαν χυδαία" σύμφωνα με τον Αντώνη, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που ήταν παρών στο συμβάν και ένας από τους δύο προσαχθέντες.


"Τους ζητούσαμε να δούμε δικηγόρο και δεν μας άφηναν. Όταν μας άφησαν ελεύθερους τους ζήτησα να πάρω τηλέφωνο γιατί δεν είχα κάρτα και τους είπα ότι έχω δικαίωμα να πάρω τηλέφωνο από δω πέρα. Και μου απαντούν, τράβα να βρεις κάρτα..."Επίσης ο Αντώνης στέκεται ιδιαίτερα στο ζήτημα του ότι το συμβάν έλαβε χώρα στα Εξάρχεια όπου δραστηριοποιούνται συλλογικότητες, χαρακτηρίζοντας , μάλιστα, την όλη κίνηση σαν πολιτική επιλογή τρομοκράτησης.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...