Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ψυχολόγος του Μαξίμου,Βαρτζόπουλος και ο Αντώνης ΣαμαράςΗ παρατήρηση πιστεύω ότι είναι το άλφα και το ωμέγα κάθε επιστήμης και τέχνης,αν και στη τέχνη πολλές φορές ισχύει άλλου είδους παρατήρηση,αυτή της ενδοσκόπησης.
Εδώ όμως δεν θα μιλήσουμε για φιλοσόφους η επιστήμονες,ούτε καν για ποιητές.Θα μιλήσουμε για πολιτικούς και την (τέχνη) της εξαπάτησης που ασκούν.

Αφορμή στάθηκε το πρωινάδικο στον ΣΚΑΙ που προσκεκλημένος ήταν ο ψυχολόγος του Μαξίμου, Βαρτζόπουλος.Αυτό που μου έκανε αίσθηση ήταν η ομοιότητα του τρόπου κίνησης των χεριών του με αυτή του Σαμαρά.Στη συνέχεια διαπίστωσα και ομοιότητα στον τρόπο ομιλίας...μικρές προτάσεις που διακόπτονται συνεχώς,έμφαση σε λέξεις χωρίς να υπάρχει λόγος,σταμάτημα κάθε τρεις και λίγο και πάντα με την υποστήριξη της κίνησης των χεριών.Δείτε τα δυο βίντεο συνεντεύξεων των Σαμαρά και Βαρτζόπουλο στο τέλος.
Δεν πιστεύουμε ότι ένας από τους δυο αντέγραψε τον άλλο αλλά ότι και οι δύο έχουν κοινό δάσκαλο(παρόμοιες κινήσεις θα συναντήσουμε στον Βορίδη αν και αυτός χρησιμοποιεί και την κίνηση του κεφαλιού συνοδευόμενη με επιβλητικούς μορφασμούς).
Παρακαλούνται οι αναγνώστες αν έχουν υπόψη τους κάποιο σύγγραμα η μελέτη να μας το αναφέρουν.
Πληροφοριακά ο Βαρτζόπουλος είναι όντως ψυχολόγος και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του Μαξίμου με Ράιχνμπαχ και Φούχτελ.Είναι Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου.
Πρωινάδικο,Βαρτζόπουλος.Ανατροπή,Σαμαράς. Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...