Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

''Φυσικά και έχει δίκιο,ο Άδωνις'' η Ασημακοπούλου,"εσχάτη προδοσία" ο Γιακουμάτος (βίντεο)



Σχόλιο:Δεν πρέπει να μας παρασύρουν σε κινδυνολογίες που γίνονται φυσικά με "εντολή Σαμαρά",όπως είθισται σε αυτή την έρμη χώρα.Ότι βγαίνει από τα στόματα των νεόδουλων βουλευτών είναι δελτία τύπου του Μαξίμου όπως πολλές φορές έχει αποδειχθεί.Από την Ελλάδα για να φύγουν κεφάλαια αυτό θα γίνει μόνο με συνοδεία των κατόχων τους και ταυτόχρονα θα κινηθούν διεθνή εντάλματα συλλήψεων τους αφού φεύγοντας θα φανερώνουν που η νέα κυβέρνηση να ψάξει για μαύρο χρήμα.Είστε παγιδευμένοι...γατάκια!!

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπρέγιαννη στην www.avgi.gr


Θλιβερή η παρουσία των στελεχών της Ν.Δ. στα τηλεοπτικά πάνελ, καθώς προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις μεν και ταυτόχρονα να επιχειρηματολογήσουν υπέρ των πρόσφατων δηλώσεων του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου, Αδ. Γεωργιάδη, ότι θα πάρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τέτοιες δηλώσεις, όπως αυτές του κ. Γεωργιάδη, δεν θα τις έκανα πότε μου» δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ., στο Mega.

Όταν τον ενημέρωσαν ο δημοσιογράφοι όμως, ότι, άλλα λέει η κ. Ασημακοπούλου, στον ΣΚΑΙ επιχείρησε να «τα μάζεψει» ο γραμματέας της Ν.Δ. και είπε «δεν πρέπει να προκαλούμε τον κόσμο, να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία (να αποσύρει δηλαδή τα χρήματά του από τις τράπεζες). Είναι σίγουρο όμως, ότι με όλη αυτή τη λογική που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν το 2016 γίνουν εκλογές, είναι σίγουρο ότι ο κόσμος, θα έρθει σε πανικό» συμπληρώνοντας «μια παρεξήγηση είναι, ξέρουμε τον τρόπο που μιλάει ο κ. Γεωργιάδης, ας μην στεκόμαστε εκεί», «μισή ώρα θα συζητάμε για αυτό το θέμα»;

«Φυσικά, είχε δίκιο ο κ. Γεωργιάδης», δήλωσε η κ. Ασημακοπούλου στον ΣΚΑΙ, προσθέτοντας ότι αυτές θα είναι οι «συνέπειες της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι είναι «υπαρκτός ο κίνδυνος να φύγουν τα λεφτά, με μονομερείς ενέργειες», όμως πρόσθεσε ότι «δεν καλούμε τους πολίτες να πάρουν τα λεφτά τους».


Ο υπουργός υγείας, Μ. Βορίδης στον ΑΝΤ1 (video) ενισχύοντας το κλίμα κινδυνολογίας και καλύπτοντας πλήρως τον Αδ. Γεωργιάδη απέδωσε την δήλωση του, στο αυθόρμητο του χαρακτήρα του προσθέτοντας ότι "το μείζον που είπε είναι οι κίνδυνοι που υπάρχουν από μια πολιτική η οποία διαρρηγνύει τις σχέσεις με την Ε.Ε. Αυτούς τους κινδύνους επισήμανε και θα επισήμανα κι εγώ".

Οκ. Κ. Μαρκόπουλος στο ίδιο κανάλι, είπε ότι πρόκειται για μια "λεκτικτή υπερβολή" μεν, αλλά «δεν είναι στις πολιτικές αρχές της Ν.Δ. η δήλωση του Α. Γεωργιάδη» και τέλος χθες στον ΣΚΑΙ οΓ. Γιακουμάτος δήλωνε ότι πρόκειται περί «εσχάτης προδοσίας» αυτή η πράξη, αλλά ο κ. Γεωργιάδης είναι καλός πατριώτης».

Γ. Σταθάκης: Ανοησίες οι δηλώσεις Γεωργιάδη και απορώ γιατί τις συζητάμε


Ο Γ. Σταθάκης ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι οι δηλώσεις του Γεωργιάδη είναι «ανοησίες και απορώ γιατί τις συζητάμε», για να προκαλέσει την τηλεφωνική επικοινωνία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ., που υποστήριξε ότι: "ήταν μια «ωμή» δήλωση και όσοι το αντέχουν". "Να φύγουμε από τη δήλωση" είπε εμμένοντας ότι η ουσία είναι η πολιτική αστάθεια.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έστερξε σε βοήθεια του και αιτιολόγησε τον Αδ. Γεωργιάδη, ότι έχει έναν ιδιόμορφο λόγο, αλλά η ουσία είναι "ότι όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δούμε τι θα γίνει", ενώ ο κ. Ρήγας του ΠΑΣΟΚ σιγόνταρε στην επιχειρούμενη τρομολαγνεία.

«Ας λένε ότι θέλουν. Δεν έχει νόημα η συζήτηση. Η εκλογή ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα είναι μια εκλογή μιας μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, δεν έχουν θέσει αυτές οι ανοησίες. Θα είναι μια ομαλή εξέλιξη» δήλωσε ο Γ. Σταθάκης. Απαντώντας στο κ. Γεωργιάδη, που επέμενε στο θέμα του πολιτικού ρίσκου, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ είπε:


«Θα του στείλω, όλες τις εκθέσεις (και της Blackrock) που καταγράφουν την αλλαγή πολιτικής, στην Ελλάδα, με την πιθανή εκλογή ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πουθενά πολιτικό ρίσκο όπως υπονοεί ο κ. Γεωργιάδης, γι' αυτό επιμένω ότι είναι ανοησίες».


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...