Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ντροπή σας, ρε.......


Του Σπύρου Γουδέβενου  

Όχι...Αυτή την φορά δεν απευθύνομαι στην εθελόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Όχι, δεν απευθύνομαι στους τοκογλύφους δανειστές της χώρας που θέλουν να κινεζοποιήσουν την χώρα!

Όχι, δεν απευθύνομαι στους εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβους που φοροδιαφεύγουν, γίνονται πλούσιοι από τις δουλειές του Δημοσίου!

Ντροπή σε εσάς που τρέξατε σήμερα (και θα το κάνετε προφανώς και αύριο) να στηθείτε επί ώρες στις ουρές των τραπεζών για να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ!

Σε εσάς που μιλάτε για παράνομο, παράλογο χαράτσι τόσο καιρό, που απειλείται θεούς και δαίμονες, αλλά σήμερα τρέξατε να πληρώσετε για να μην χρεωθείτε ούτε καν την προσαύξηση του μισού ευρώ!

Σε εσάς που έχετε να το πληρώσετε, και δεν σκέφτεστε ότι υπάρχουν εκατομμύρια Ελλήνων που δεν μπορούν να το πληρώσουν, και εξαιτίας σας ψαλιδίζονται οι ελπίδες να φάνε οι κυβερνώντες μία σφαλιάρα από τώρα και να αναγκαστούν να πάρουν το μέτρο πίσω.

Σε εσάς που δεν έχετε να πληρώσετε, αλλά για να ταϊσετε τους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους θα στερηθείτε έναν καφέ, ακόμα και το καθημερινό σας φαγητό. Είστε για λύπηση, πραγματικά!

Ντροπή σας ρε, γιατί με το να τους (ξανα)πληρώσετε τους κρατάτε ακόμα στην εξουσία, για λίγο ακόμα!

Και ακούστε......Μην ακούσω κιχ! Ούτε παράπονο, ούτε γκρίνια, στο μέλλον! Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μαλάκες είναι, περισσότερο ΕΝΦΙΑ θα έπρεπε να σας είχαν βάλει!

ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ!

(και μην ακούσω μ@λ@κιες, ότι δεν είναι ενήμεροι, ότι δεν ξέρουν τι μπορούν να κερδίσουν, ότι δεν γνωρίζουν ότι οι μισοί συμπολίτες τους δεν μπορούν να τον πληρώσουν. Έχουν τέτοιους γείτονες, αλλά στα π@π@ρι@ τους!)


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...