Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Η ακροδεξιά δημοσιογράφος Λελεδάκη και το φωτομοντάζ που την εκθέτει


Ανανέωση τίτλου:Αλλάξαμε το (πασόκα) με το ακροδεξιά καθώς τα νέα στοιχεία που βγαίνουν και έρχονται ακόμη νεότερα (anemos),η Λελαδάκη μπορεί να τρώει στο ΠΑΣΟΚ αλλά το δίνει αλλού...


Η Ευδοκία Λελεδάκη είναι δημοσιογράφος και εργάζεται για The TOC, Marketnews.gr και Aixmi.gr όπως γράφει η ίδια στο προφίλ της.
Το κορίτσι είπε,αφού δεν την προσέχει κανείς,να κάνει καμιά αποκάλυψη της προκοπής.Έψαξε και βρήκε παλιά φώτο του Αλέξη Τσίπρα...είδε πως είχε μαλλί αλά Duran Duran και θεώρησε απαραίτητο να προσθέσει την φώτο του γκρουπ πίσω από τον Αλέξη για να δείξει με αυτό τον τρόπο την ομοιότητα.Παράλληλα είπε να βάλει και μια αφισούλα του Ανδρέα για να μας πει ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε ένα σχολιάκι όλο νόημα:"Χρόνια πολλά στο 96% του ΣΥΡΙΖΑ!"
Η κοπέλα προφανώς και είναι σχιζοφρενής αφού η ίδια είναι λάτρης του ΠΑΣΟΚ...η μήπως λιγουρεύεται την κενή θέση,πλέον,του Μουρούτη στου Μαξίμου?


Δείτε και την πραγματική φώτο:Αν θέλετε τις πολιτικές της προτιμήσεις μπορεί να μας τις πει η ίδια.


Δημοσίευση by Ευδοκία Λελεδάκη.
Όσο για τις φασιστοπαρέες της:

Αν και μάλλον πλάκα κάνει, αφού γνωρίζουμε ότι είναι πέρα για πέρα ακροδεξιά....Και έπεται συνέχεια για το ακροδεξιό παρελθόν της!

Αν πάλι θέλετε να δείτε ποιον προτιμά για Υπουργό Παιδείας:Αν υποθέσουμε ότι την φωτοκοπιά την κάνει για να εκθέσει τον Τσίπρα τότε αυτόματα θεωρεί κακό το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα.Έλα μου όμως που η ίδια είναι λάτρης του Ανδρέα.


Δημοσίευση by Ευδοκία Λελεδάκη.


Η λεγάμενη Φιλελέ Λελεδάκη:


Και κάποια φώτο που δεν ξέρουμε αν είναι η ίδια lolita
Όσο για τις φασιστοπαρέες της:
 Αν πάλι θέλετε να δείτε ποιον προτιμά για Υπουργό Παιδείας:


 Και κάποια φώτο που δεν ξέρουμε αν είναι η ίδια lolitaΑν και μάλλον πλάκα κάνει, αφού γνωρίζουμε ότι είναι πέρα για πέρα ακροδεξιά....Και έπεται συνέχεια για το ακροδεξιό παρελθόν της!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...